با سلام شما مبتلا به سندرم شوگرن در زمینه بیماری پسوریازیس می باشید که در این بیماری یبوست شایع است ، مصرف بعضی از داروها مانند داروهای اعصاب مانند کولوناسپام و ... می تواند باعث تشدید یبوست گردد.
با سلام تشخیص بیماری پسوریازیس یا داءالصدف بالینی است و ممکن است نیاز به نمونه گیری و آزمایش باشد. در صورت تکرار آفت دهانی توصیه می شود به پزشک روماتولوژیست و یا پوست مراجعه کنید تا بررسی لازم صورت گیرد.
با سلام به طور معمول وجود توده با حدود مشخص در یک سینه عارضه بیماری و یا دارو ها نیست.توصیه می شود در صورت پایدار بودن توده بعد از حداقل سه ماه و یا تغییر سایز آن با پزشک جراح مشورت نمایید.
تمامی مشاوره ها پس از بررسی توسط مدیریت به پزشکان فوق تخصص سایت ارجاع داده می شود
پس از پاسخ دکتر ایمیلی برای شما ارسال می شود و شما می توانید با مراجعه به صفحه کاربری پاسخ سوال را دریافت نمایید.