برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

مادر نامزدم مبتلا به بیماری ارتریت روماتوییت است و55 سال دارد.آیا نامزد 30 ساله بنده آرتریت دارد؟

مادر نامزدم مبتلا به بیماری ارتریت روماتوییت است و55 سال دارد.آیا نامزد 30 ساله بنده آرتریت دارد؟

با عرض سلام من 26 سالمه و تازه نامزد کردم مادر نامزدم مبتلا به بیماری ارتریت روماتوییت است و 55 سال دارد و شکل مفاصل دستش تغییر کرده و درد دارد. نامزدم 30سالش است و گاهی در زانوی پایش احساس درد دارد که با سرما دردش بیشتر می شود همچنین یک برجستگی در انگشت دستش دارد. آیا این علامت خطرناکی مبنی بر احتمال بیمار شدن نامزدم هست؟ خودش هم میگه رفتم پیش دکتر چیزی نبوده ولی من خیلی استرس دارم که نامزدم مبتلا شود یا در حال حاضر مریض باشد؟ اگر الان مبتلا باشد باید علایم خشکی صبحگاهی مفاصل و ضعف و بی اشتهایی را داشته باشد؟ چه مدت طول می کشد بیماری در اقایان پیشرفت کند و شکل مفاصل تغییر کند؟اگه الان علایمش رو داشته باشه چقدر طول می کشه تا درد و علایم دیگه آن شدیدتر شود؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید چون خیلی ضروریه و من خیلی نگرانم من چطوری بفهمم
با سل ابتلای به بیماری آرتریت روماتوئید تحت تاثیر عوامل زیادی از جمله وراثت است که نقش ارث در این بیماری زیاد نیست. ضرورتی به بررسی ژنتیکی از جهت احتمال ابتلا وجود ندارد با توجه به شرح ذکر شده همسر شما مبتلا به این بیماری نیستند. در صورت ایجاد شکایت مفصلی بصورت تورم و در و خشکی مفاصل به طوری که طول کشیده باشد ضروری است توسط روماتولوژیست بررسی شوید.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

آرتریت روماتوئید دارم،چند سوال دارم که در شرح سوال نوشته ام لطفا راهنمایی کنید.احمد سلیم زاده۱۳۹۳/۰۱/۰۹

با سلام با توجه به شرحی که داده اید و پلی آرتریت مقاوم به درمان ، بیماری آرتریت روماتوئید معمولا چنانچه به داروهای استاندارد جواب ندهید داروهای بیولوژیک پاسخ مناسبی می دهند و با تجربه ما بعد از کنترل کامل بیماری با این داروها تا ۶ ماه تا ۱ سال می توانن با داروهای معمول بیماری را کنترل کرد. جهت اطلاعات بیشتر به کتاب آرتریت روماتوئید و بیماران مراجعه کنید.

آیا آلتبرل باعث درمان آرتریت روماتوئید میشود؟ادمین بهپو۱۳۹۷/۰۳/۲۷

با سلام. خیر بیماری آرتریت روماتوئید درمان قطعی ندارد. استفاده از داروهای بیولوژیک مانند آلتبرل در موارد مقاوم به درمان کلاسیک این بیماری استفاده می شود.این دارو ها باعث کنترل بهتر بیماری می شود.اصولا درمان های دارویی در این بیماری توقف بیماری و پیشگیری از آسیب به مفاصل می شود.در مطالعات در بعضی از مواقع از این طیف دارو ها می توان 10 سال استفاده کرد. نوع ایرانی آن تحت پوشش بیمه ها می باشد.

مبتلا به روماتیسم هستم. خیلی نا امیدم بهم کمک کنید!!احمد سلیم زاده۱۳۹۲/۰۲/۱۰

با سلام با توجه به اینکه برای روماتیسم فقط داروی هیدروکسی کلروکین مصرف می کنید بیماری شما خفیف می باشد.سایر شکایات و یافته های ذکر شده نیز در انسان ها شایع هستند در بسیاری از موارد می توان با رعایت اصول ارگونومی در فعالیت های روزمره و انجام ورزش های مناسب بیمار به فعالیت های روزمره خود برگردد.اصولا در بیماری های روماتیسمی اشتغال به فعالیت های مثبت ر زمینه های مختلف باعث بهبودی روند درمان و کیفیت زندگی در فرد می شود.

بیماری آرتریت وماتوئید و بهجت و نارحتی چشمی دارم. در مورد داروهایم راهنمایی فرمایید.احمد سلیم زاده۱۳۹۲/۰۶/۱۵

با سلام در رابطه با بیماری تگ مربوطه در زیر همین سوال را مطالعه نمایید. معمولا وجود و همراهی بیماری بهچت و روماتوئید شایع نیست. با توجه به شرح ذکر شده شما مبتلا به نوع شدید این بیماری هستید که تجویز دارو برای شما نیاز به معاینه بالینی دارد توصیه می شود با نظر پزشک معالج خود درمان را ادامه دهید.

دیدگاه و نظــرات