برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

عفونت در بارداری

عفونت در بارداری

سلام من 2 ماهه سرکلاژ کردم هفته 25 بارداری هستم و دوقلو باردارم . متاسفانه تا الان بخاطر الودگی خیلی سرفه مبکنم و 3 بار خم سرماخوردگی گرفتم الان ازم ترشح قهوه ای ابکی بدون بو میاد البته خیلی سینمم چرک کرده
این لکه ها ناشی از  خونریزی های مختصری است که اغلب پشت جفت است لذا استراحت و مصرف پروژسترون توصیه میشه.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

حاملگیمریم آقایی۱۳۹۷/۰۴/۱۷

با سلام موفق بودن بارداری برای شما به عوامل متعددی مرتبط است. نیاز است تحت نظر فوق تخصص پریناتولوژی باشید.

بیمار ارتریت رماتویید هستم . چه ورزشی پیشنهاد میکنید؟ آیا میتوانم بچه دار شوم؟احمد سلیم زاده۱۳۹۴/۰۲/۱۶

با سلام و احترام بعد از کنترل بیماری انجام ورزش مناسب برای حفظ و تقویت مفاصل بسیار ضروری و موثر است. نوع ورزش توسط پزشک معالج بر اساس شدت ابتلای مفاصل متفاوت می باشد. در زمینه بارداری با توجه به اینکه بعضی از دارو ها ممکن است بر روی جنین تاثیر گذار باشند ضروری است با پزشک معالج خود مشورت کنید.

بارداریمریم آقایی۱۳۹۷/۰۵/۱۹

سلام فریز تخمک  صرفا برای اندومتریوز و سرطانهای نیازمند پرتوتابی به لگن استفاده می‌شود و نه در pco.

آیا بیماری آرتریت روماتوئید و درمان دارویی آن باعث نازایی می شود؟ آیا با وجود آرتریت روماتوئید می توانم باردار شوم؟محسن اخیانی۱۳۹۵/۰۳/۰۷

سلام.نه داروها باعث ناباروری نمی شود ولی روی جنین اثرات نامطلوب دارد و می تواند باعث اختلال استخوانی و عصبی در جنین شود.ابتدا باید بیماری شما ظرف چند سال کنترل شود و سپس راجع به حاملگی تصمیم گرفت.شما هم که هنوز بسیار جوان هستید و فرصت زیادی برای حاملگی دارید .

دیدگاه و نظــرات