برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

ضایعه در دهان

ضایعه در دهان

در دیواره داخلی لپم یه ضایعه گوشتی ک وسط سفید وکنارش کمی قرمزه و مثل یه گوشت اضافی که همراه با درد علت چی میتونه باشه ممنون از راهنماییتون
با سلام به احتمال زیاد ضایعه آفت یا تبخال است که بایستی بررسی شود. در صورتی که سابقه قبلی نداشته است یا ادامه این حالت بیش از 2 هفته قابل بررسی پزشکی است.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

بیماری بهجت دارم. دهانم همیشه آفت دارد. راهنمایی کنید چطور درمان کنم؟احمد سلیم زاده۱۳۹۲/۱۲/۱۶

با سلام در بیماری بهجت اثبات شده چنانچه بیماری صرفا در مخاط باشد و سایر ارگان ها مبتلا نباشند کلشی سین داروی موثری است که نه تنها در کاهش میزان آفت موثر است بلکه در پیشگیری از عود بیماری و ابتلای سایر ارگان ها کمک کننده است.

آیا آفت زدن بیش از حد ممکن است علامت بیماری بهجت باشد؟ این بیماری چیست؟!غلامحسین علیشیری۱۳۹۲/۱۰/۰۶

بطور معمول در افراد سالم جامعه ممکن است آفت دهان مشاهده شود در صورت وجود آفت های مکرر و یا آفت های بزرگ نشانه مهمی از بیماری بهجت است در این بیماری ممکن است آفت های دستگاه تناسلی و یا ضایعات پوستی خاص و یا ابتلای چشمی وجود داشته باشند.

علت بروز تبخال تناسلی و افت دهانی چیست ؟ و چرا تاکید به مراجعه به متخصص روماتولوژیست شده است؟محسن اخیانی۱۳۹۴/۱۲/۲۲

سلام تبخال بدنبال سرما خوردگی مسئله ای نیست. آفت اگر مکرر و شدید باشد باید بررسی شود و تست پاترژی و معاینه چشم شوید. اچ آی وی با بوسیدن به فرزندان منتقل نمی شود. در صورت شک به این موضوع باید آزمایش دهید.

دیدگاه و نظــرات