سلام مدت 5 ساله امپول متوتروکسات پردنیزولون وحدود 1سال آمپول آلتبرل استفاده میکنم دست پا درد شدید دارم فشار خون بالا داروی قلبم استفاده میکنم حساسیت شدید دارویی با وجود مصرف دارو اصلا حال عمومی خوبی ندارم بدن درد شدید دارم راهنمایی کنید.
بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد
مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره
سلام تصمیم گیری در مورد نوع درمان به شدت انحراف و آسیب مفصل بستگی دارد. شاید حتی نیاز به عمل جراحی داشته باشید. توصبه می کنم به درمانگاه ارتوپدی یکی از بیمارستان های دانشگاهی مراجعه فرمایید. تا آن زمان از ایستادن طولانی، بالا و پایین رفتن از پله و نشستن روی زمین خودداری کنید. نماز روی صندلی خوانده شود و از توالت فرنگی استفاده کنید.
با سلام آرتریت روماتوئید بیماری با طیف وسیع تظاهرات می باشد . بر روی تگ آرتریت روماتوئید پایین همین پاسخ کلیک کنید مقالات متعددی در سایت برای شما قرار داده ایم. همچنین مطالعه کتاب آرتریت روماتوئید و بیماران نیز کمک موثری به شما می کند.
با سلام بیماری آرتریت روماتوئید که در اصطلاح عامه مردم روماتیسم گفته می شود معمولا ارتباطی با درد گردن و ستون فقرات نداردمگر اینکه بیماری شما بیماری اسپوندیلوآرتریت باشد. توصیه به مشورت با پزشک روماتولوژیست می شود.
تمامی مشاوره ها پس از بررسی توسط مدیریت به پزشکان فوق تخصص سایت ارجاع داده می شود
پس از پاسخ دکتر ایمیلی برای شما ارسال می شود و شما می توانید با مراجعه به صفحه کاربری پاسخ سوال را دریافت نمایید.