برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

درد مفصلی

درد مفصلی

سلام اقای دکتر برام ازمایش نوشتین ولی چون شهرستانم فعلا نمیتونم بیام مطب ؛ من علایمی شبیه ارتریت دارم که ازمایشات قبلیمو دیدین اونو رد کردین و آز جدید نوشتین anti ccp چهار ماه پیشم ۴ و منفی بود و چند روز پیشم ۲۱ و خیلی بالاتر از نرمالش بود rf + و crp - بود و ana من اردیبهشت 0.26 تیرماه 0.5 و شهریور 0.74 بود و اینکه rf و crp مدام در حال تغییره یه مدت حس سوزن و تب و کمردرد زیادی داشتم با چندتا حرکت کمر بهتر شدم نگرانم لطفا پاسخ منو بدین از اسلام ابادغرب هستم و rbc و mchc کمترازنرماله. دردهای مفصلی ، تب خفیف ، سرگیجه و سوزش استخوان هم دارم.
سلام آزمایشات سرولوژی تحت تاثیر عوامل مختلفی از جمله کیت آزمایشگاهی یا فرد آزمایشگر می باشد اصولا تشخیص بیماری و یا بررسی فعالیت بیماری با شرح حال و معاینه فیزیکی میسر است.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

روش درمان دیسک خفیف کمر چیست؟حرکات اصلاحی یا دارو؟محسن اخیانی۱۳۹۵/۰۳/۱۹

با سلام .در بعضی موارد ام آر آی بصورت کاذب مثبت است. شما باید نورتریپتیلین 10 میلی گرم شب + حرکت درمانی و آب درمانی جهت درمان استفاده کنید و در محیط کار و زندگی دستورات بهداشتی کمر و ارگونومی کمر را رعایت کنید.

آزمایشات اولیه مورد لزوم برای تشخیص روماتیسم کدام آزمایشات هستند؟ثریا شادمانفر۱۳۹۵/۰۴/۳۱

سلام با همین ازمایشات و در هر آزمایشگاهی که خواستید.

بیماری آرتریت روماتوئید دارم نزدیک به 2 سال است که داروها را قطع کرده ام آیا دوباره نیاز است به دکتر مراجعه کنم؟احمد سلیم زاده۱۳۹۳/۰۵/۱۷

با توجه به شرح ذکر شده احتمالا شما مبتلا به بیماری آرتریت واکنشی یا ری اکتیو می باشید. این بیماری معمولا در درصد بسیار زیادی طی یک الی دو سال درمان مناسب خاموش می شود ولیکن احتمال عود بیماری در درصد کمی از بیماران وجود دارد. صرف درد های پراکنده بدون تورم بیانگر عود نیست. انجام ورزش ها کمک کننده است در زمینه سایر موضوعات با پزشک معالج مشورت نمایید.

دیدگاه و نظــرات