برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

درد کمر پهلوها وسینه پشت سینه بعد از سرماخوردگی شدید

درد کمر پهلوها وسینه پشت سینه بعد از سرماخوردگی شدید

یک ما پیش سرما شدید خوردم بعدپهلوها شروع به دردکردبعدسینه وپشتم دردگرفت مخصوصا شبها شدیداست بعدفک چپ، بعدسه روز شصت دست چپ وبعدروی پای راست.هرچه دکتر رفتم فایده نداره آزمایش ESR63 است ازطرفی اینقدرقرص آنتی بیوتیک خوردم انزیمهای کبدی بالارفته استGOT68 وGPT101.لطفاراهنمایی کنید چکار کنم پیش کدام متخصص بروم؟
سلام به متخصص عفونی یا روماتولوژی مراجعه شود

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

آرتریت روماتییدالهه دولتشاهی۱۳۹۷/۰۵/۱۶

با سلام حتما نیاز به معاینه دارید ما به صرف یک آزمایش به بیمار برچسب روماتیسم را نمیزنیم. جهت معاینه به همکاران روماتولوژیست مراجعه نمایید.

بیماری روماتیسمی دارم و سولفاسالازین مصرف میکنم در حال حاضر مبتلا به آنفولانزا شده ام. می توانم پنیسیلین مصرف کنم؟احمد سلیم زاده۱۳۹۲/۱۰/۱۷

سولفاسالازین جزء داروهای تادیل کننده سیستم ایمنی است که معمولا در عفونت هایی مانند سرماخوردگی و غیره نیاز به قطع دارو ندارد و در کنار مصرف این دارو بایستی توسط پزشک آنتی بیوتیک مناسب استفاده شود.

تنگی نفس همراه باسرفهادمین بهپو۱۳۹۷/۰۷/۰۳

سلام علایم گفته شده بین بعضی بیماری ها مشترک است فلذا تشخیص قطعی با معاینه امکان پذیر است.

سر ردرد شروع شونده از چشم به سر و گردن در زمان پایین آوردن سرحسن پاکنژاد۱۳۹۶/۰۸/۱۲

سلام با توجه به شرح حال شما نوعى سردرد به نام "سر درد با منشاء گردن" مى تونه مطرح باشه که نیازمند یک معاینه دقیق تر هست.ولى حداقل توصیه به شما در این مرحله خم نکردن گردن هست.

دیدگاه و نظــرات