برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

مادرم 18 سال است آرتریت روماتوئید دارد. 2 سال است رمیکید مصرف می کند به همراه داروهای دیگر. هنوز درد ها بهبود نیافته دلیلش چیست؟

مادرم 18 سال است آرتریت روماتوئید دارد. 2 سال است رمیکید مصرف می کند به همراه داروهای دیگر. هنوز درد ها بهبود نیافته دلیلش چیست؟

سلام مادر من 18 ساله که روماتیسم داره..و 2 سال میشه که رمیکید تزریق میکنه..داروهاش همیشه به یک شکل بوده(پردنیزولون، هیدروکسی کلروکین،...)اما 2 ساله که همراه با رمیکید، متوترکسات هم تزریق میکنه، بهبود آنچنانی دیده نشده، ماه پیش آمپول زومتا تزریق کرد و درست یک ماهه که به شدت درد می کشه و وضعییتش نگران کننده اس..میخواستم بدونم با این داروها علت این دردهای مداوم چیه؟ و آیا راهکاری داره؟ ممنونم
با سللام. اصولا در بیماری آرتریت روماتوئید درد و تورم مفاصل با شروع دارو های ذکر شده کنترل می شود. درصدی از بیماران ممکن است در صورت فعال ماندن بیماری علیرغم درمان های با دوز مناسب نیاز به تغییر داروی داروی بیولوژیک باشد.آمپول زومتا جهت درمان پوکی استخوان استفاده می شود.ضروری است راجع ادامه درد با پزشک معالج مشورت نموده و سایر علت های درد مورد بررسی قرار گیرد. جهت اطلاعات بیشتر توصیه به مطالعه کتاب "آرتریت روماتوئید و بیماران" می شود.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

آیا من روماتیسم دارم؟احمد سلیم زاده۱۳۹۴/۱۰/۲۷

در بسیاری از موارد ، به صرف مثبت بودن ازمایش RF در فقدان علائم بالینی، نه می توان تشخیص قطعی را مطرح نمود و نه نیاز به درمان دارد، لذا تا زمانی که علائم بیماری به وجود نیامده باشد، درمان لازم نیست.

خواب رفتگی سر وصورت وسرگیجه وضعف شدید مخصوصا بعد خواب با وجود بیماری آرتریت روماتوئید. توصیه شما چیست؟محسن اخیانی۱۳۹۵/۰۱/۱۱

سلامآیا آرتریت روماتوئید شما توسط روماتولوژیست تشخیص داده شده است؟اگر آرتریت روماتوئید شما فعال باشد باید داروی متوترکسات به داروی شما اضافه شود.و همچنین بررسی آزمایشگاهی بیشتری باید انجام شود.به پزشک متخصص روماتولوژیست مراجعه نمایید.

طبق نظر پزشکان دچار رماتیسم مفصلی بوده وکبد چرب دارم و وزن بالا، با داروهای اشتها آور چه کنم؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۳/۱۰/۱۰

با سلام بسیاری از داروهای مورد استفاده در بیماری های روماتیسمی از جمله پردنیزلون دارای عوارض چاقی و کبد چرب و ... می باشند. ضروری است میزان دوز استفاده از این داروها با نظر پزشک روماتولوژیست به حداقل ممکن رسیده و از طرفی بیماران نسبت به اصلاح شیوه زندگی و کنترل تغذیه و انجام ورزش های مناسب بتوانند عوارض داروها را به حداقل برسانند. مشورت با پزشک معالج و متخصصین تغذیه کمک موثری می نماید.

آیا درمانی در داخل و یا خارج کشور برای بیمار روماتیسمی با وضعیت اورژانسی موجود است؟محسن اخیانی۱۳۹۵/۰۱/۲۱

سلام.بیمار شما باید توسط روماتولوژیست ویزیت شود و در صورت نیاز بستری و یا داروی قویتری تجویز شود.

دیدگاه و نظــرات