برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

علائم لوپوس

علائم لوپوس

سلام خسته نباشید من چند وقته موهام به شدت میریزه و زخم دهن گرفتم و زیر ناخنم خط سیاه افتا ده و بدنم میسوزه تا الان دو بار در دوماه ازمایش anaو anti dna رو دادم و همینطورlecell همه منفی بودن میخواستم بدونم ممکنه من لوپوس داشته باشم توروخدا جوابمو بدید.
سلام علائمی که فرمودید میتواند جزو نشانه‌های بیماری‌های سیستم ایمنی باشد بهتر است به روماتولوژیست مراجعه کنید.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

لوپوسثریا شادمانفر۱۳۹۷/۰۵/۱۰

سلام اگر مطمئن هستید که بیماری لوپوس دارید، ان را جدی بگیرید و تحت نظر نزدیک و مستقیم پزشک معالجتون باشید. داروی هیدروکسی کلروکین مانع عود بیماری میشود و نباید خودسرانه قطع شود. به هیچ وجه داروهای سنتی توصیه نمیشود.

لوپوس سیستمیک دارم و مبتلا به سینوزیت شدم. لطفا داروی آنتی بیوتیک قوی معرفی کنید.احمد سلیم زاده۱۳۹۳/۰۲/۰۵

با سلام شما با توجه به بیماری لوپوس و مصرف داروها مبتلا به ضعف سیستم ایمنی هستید که بایستی در زمینه پیشگیری از بیماری ها بطور جدی مراعات لازم را انجام دهید در صورت وجود عفونت پایدار علیرغم درمان آنتی بیوتیک های مناسب ممکن است با هماهنگی پزشک معالج بطور موقت برخی از داروهای تعدیل کننده سیستم ایمنی قطع شوند. ضروری است در این زمینه با پزشک معالج خود و متخصص عفونی مشورت نمایید.

آیا عوارض راکوتان شبیه به علائم بیماری لوپوس است؟سید مسعود داودی۱۳۹۶/۰۶/۲۲

سلام عوارض آکوتان تا شش ماه برطرف می‌شود احتمالاً دچار اگزما و آلرژی شده‌اید

آیا آزمایش ادرار 24 ساعته برای تشخیص لوپوس می باشد؟مژگان عابدینی۱۳۹۶/۰۵/۰۸

باسلام.باتوجه به این امر که درتشخیص لوپوس یکی از نقاط مبتلا میتواند درگیری کلیه باشد جهت بررسی دفع پروتئین ادراری، ادرار 24 ساعته خواسته اند، اما این امر درآرتریت روماتویید برای تشخیص نیاز نیست.

دیدگاه و نظــرات