برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

آیا عوارض راکوتان شبیه به علائم بیماری لوپوس است؟

آیا عوارض راکوتان شبیه به علائم بیماری لوپوس است؟

حدود ۳۰۰ عدد قرص راکوتان مصرف کردم بهمن سال گذشته تموم شد الان‌مرداد و شهریور دچارقرمزی گونه ها که حالت التهاب داره شدم که خودش میره و میاد، و خشکی چشم ممکنه لوپوس باشه یا هنوز عوارض راکوتانه که بعد گذشت چند ماه از تموم شدنش این جوری با قرمزی گونه و التهاب و خشکی چشم خودش رو نشون میده؟
سلام عوارض آکوتان تا شش ماه برطرف می‌شود احتمالاً دچار اگزما و آلرژی شده‌اید

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

لوپوس مادرم و 8 ساله که درگیری عضوی نداشته است آیا بیماری لوپوس ایشان خاموش شده است؟؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۳/۰۶/۰۳

با سلام بیماری لوپوس بیماری منتشر روماتیسمی است که می تواند دارای طیف وسیعی از خفیف تا شدید باشد.معمولا بیماران با نوع خفیف بیماری با مصرف دارو ها زندگی نسبتا عادی داشته باشند. هر داروی روماتیسمی ممکن است دارای عوارضی داشته باشند ولی عموما در کاربرد صحیح آنها منافع آنها به مراتب بیشتر از مضرات آنهاست.

به بیماری لوپوس مبتلا هستم.همچنین مدت ده سال است بهدلیل بیماری صرع دارو مصرف میکنم.آیا ارتباطی بین این دو بیماری است؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۳/۱۱/۱۰

با سلام در بیماری لوپوس ممکن است با شیوع کمتر اولین تظاهر بیماری تشنج باشد و یا ممکن است تشنج 10 ساله شما ارتباطی با لوپوس نداشته باشد. در بیمایر لوپوس بارداری بر اساس شدت بیماری و ابتلای ارگان های مختلف متفاوت است. توصیه می شود با مشورت پزشک معالج تصمیم گیری نمایید.

خارش پوستیسید مسعود داودی۱۳۹۶/۰۶/۰۴

سلام.شایعترین علت خارش آلرژی است ولی علل دیگری نیز دارد اگر آزمایشات طبیعی بوده معمولاً همان علت آلرژی مطرح می شود ولی گاهی موارد مقصر در آزمایشات آلرژی کشف نمی شود.به پزشک متخصص پوست مراجعه نمایید.

دیدگاه و نظــرات