برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

با توجه به سابقه بیماری میگرن و لوپوس چند وقتی است دچار حمله شدید سردرد میشوم چه داروی آرامبخشی پیشنهاد می کنید؟

با توجه به سابقه بیماری میگرن و لوپوس چند وقتی است دچار حمله شدید سردرد میشوم چه داروی آرامبخشی پیشنهاد می کنید؟

با سلام و عرض خسته نباشین. اقای دکتر علیشیری بنده با توجه به سابقه بیماری میگرن چند وقتی است دچار حمله شدید سردرد میشوم با توجه به بیماری لوپوس و مصرف قرص سل سپت 4 عدد و پردنیزلون 2 عدد و هیدروکسی کلروکین سولفات 2 عدد در این جور مواقع برای ارام شدن از چه دارویی میتوانم استفاده کنم؟ با تشکر. راهنمایی فرمایین.
با سلام چنانچه سابقه سر درد میگرنی داشته اید درمان معمول بیماری میگرن منعی ندارد اما چنانچه سر درد شما مقاوم به درمان های معمول می باشد ضروری است بررسی بیشتری از نظر سایر بیماری ها شوید.تاکید می شود چنانچه به درمان معمول جواب دهد و بهتر شوید و علائم حیاتی شما نرمال باشد نیاز به اقدام بیشتری نیست.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

آیا مصرف آزاتیوپرین و هیدروکسی کلرکین و پردنیزولون 5 و آسپرین 80 شبی یک عدددر شیردهی مجاز است؟ثریا شادمانفر۱۳۹۴/۱۰/۰۳

سلام داروهای ذکر شده در شیردهی مجاز است. غیر از آزاتیوپرین که بهتراست در شیردهی داده نشود. اما به احتمال زیاد روماتولوژیست محترم به خاطر شرایط بیماری آن را تجویز نموده اند . پس بهتر است شیردهی قطع و دارو ادامه یابد.

اقای دکتر در تاریخ 14 مهر خدمت شما رسیدم برای ویزیت که با مشاهده ازمایشات دستوراتی دادید. در حال حاضر دچار درد در دست و پا هستم تدبیر شما چیست؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۲/۰۸/۰۳

با سلام و پوزش در تاخیر پاسخ چنانچه درد همراه با ورم و یا شبانگاهی نیست نیاز به اقدام خاصی ندارد درمان خود را ادامه دهید و فعالیت های ورزشی را متناسب با وضعیت جسمی خود انجام دهید.

احتمالا بیماری لوپوس دارم و در حال حاضر کورتون مصرف میکنم؟ آیا امکان کم کردن داروهای من هست؟محسن اخیانی۱۳۹۴/۰۷/۲۹

سلام بله امکان کاهش کورتون در صورت خاموش بودن بیماری وجود دارد.

لوپوسالهه دولتشاهی۱۳۹۷/۰۶/۲۴

با سلام درصورت تحت کنترل بودن بیماری منعی ندارد. حتما در مورد موافقت با عمل از پزشکتان مشورت بگیرید.

دیدگاه و نظــرات