برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

با توجه به بیماری روماتیسم از چه ضد آفتابی استفاده کنم؟

با توجه به بیماری روماتیسم از چه ضد آفتابی استفاده کنم؟

با سلام خدمت دکتر داودی.من رماتیسم دارم یکساله کورتن. ابترکس. هیدروکسی کلروکین میخورم. پوستم نازک شده و به شدت به نور حساسه حتی وقتی کلاه میزارم هم قرمز میشه. بعدا جوش میزنه.قبلا پوستم به این شکل نبود. ضد آفتاب خوب برای من چه spf و چه مارکی هست؟برای رگ های عنکبوتی شبیه واریس خفیف به دکتر پوست مراجعه کنم یا قلب؟
سلام.ضدآفتاب با SPF 50 به بالا استفاده کنید و برای رگهای عنکبوتی به متخصص پوست مراجعه نمایید

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

شپش سر را چگونه درمان کنم؟سید مسعود داودی۱۳۹۶/۰۵/۰۱

با سلام در صورتی که راه های درمانی جواب نگرفته اید احتمالاً از شخص دیگری از نزدیکان یا دوستان مبتلاهستند که به شما هم سرایت میدهند .همچنین استفاده از وسایل آلوده مانند شانه.روسری و... هم امکان ابتلای مجدد بعد از درمان را ایجاد میکند. 

دوم دون شدن سطح پاسید مسعود داودی۱۳۹۶/۰۷/۱۲

سلام.لازم است معاینه شوید احتمالاً خون‌ریزی های زیر جلدی است

دانه های قرمز زیر چشممحمد زنوزی راد۱۳۹۷/۰۵/۱۹

سلام.پیشنهاد میکنم دونه ها در زمان ظهور توسط متخصص دیده شوند ولی بطور کلی علائم التهابی اگر ندارد (مثل تب و درد موضعی) و یا خارش، و خودبخود برطرف میشود نیاز به پیگیری ندارد.

کبودی پوستسید مسعود داودی۱۳۹۶/۱۰/۲۵

سلام نیاز به بررسی از نظر وضعیت انعقادی دارید

دیدگاه و نظــرات