برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

پزشک بیماری روماتیسم را برای مادرم تشخیص داده و یک بار هم آب زانویش کشیده شده. الان درد تیرکشنده زانو دارد. دستور شما چیست؟

پزشک بیماری روماتیسم را برای مادرم تشخیص داده و یک بار هم آب زانویش کشیده شده. الان درد تیرکشنده زانو دارد. دستور شما چیست؟

سلام اقای دکتر مریض ما یعنی مادرم رو ما روز 27 اسفند اوردیم درمانگاه! و شما اب زانوش رو کشیدید! دادید ازمایش گفتید که روماتیسم هستش! از دیروز وقتی که راه میره مادرم انگار که یه چیزی رو توی پاش فرو می کنند! و درد شددی داره! شما جه راهنمایی و دستوری برای ما دارید تا 14 دوباره بیایم پیش شما؟!
با سلام در صورتی که مجددا زانو دچار تورم شده و یا اینکه بیمار تب داشته باشد ضروری است بیمار به اورژانس بیمارستان منتقل شوند تا بررسی لازم صورت گیرد در غیر این صورت بیمار استراحت کنند و داروی ناپروکسن ۲۵۰ میلی گرم هر ۸ ساعت و یا دیکلوفناک ۲۵ هر ۸ ساعت بعد از غذا به همراه قرص پنتوپرازول ۴۰ میلی گرم یا امپرازول روزانه ۱ عدد مصرف کرده و در اولین فرصت بیمار جهت ویزیت مراجعه نماید.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

برای درد شدید زانو که برخی متخصصین تشخیص از بین رفتن مفصل داده اند به چه متخصصی می بایست مراجعه کرد؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۴/۱۰/۰۲

با سلام. اساتید فوق تخصص روماتولوژی که در حال حاضر در سایت به امر آموزش بیماران مشغول هستند را به شما معرفی می کنیم. این اساتید از سه شهر بزرگ تهران،کرج و یزد در حال همکاری با ما می باشند و در آینده ای نزدیک انشالله پوشش شهرهای دیگر و رشته های دیگر هم کامل خواهد شد.شما با مراجعه به صفحه پزشکان که در بالای سایت قرار دارد می توانید آدرس این عزیزان را دریافت نمایید.

درد در پشت زاندادمین بهپو۱۳۹۷/۰۳/۲۷

سلام به پزشک فوق تخصص روماتولوژی مراجعه نمایید

آیا با عمل جراحی زانوی تغییر شکل پیدا کرده به حالت عادی بازمی گردد؟ آِیا قرمز شدن پوست در زیر نور آفتاب و یا مشکلات پوستی با بیماری روماتیسم در ارتباط است؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۶/۰۴/۱۱

با سلام.برای دفورمه شدن شدید زانو طوری که مانع فعالیت های روزانه شود عمل جراحی توصیه می شود. حساس شدن پوست و التهاب ربطی به بیماری آرتریت روماتوئید ندارد و می تواند عارضه مصرف بلند مدت دارو های کوتیکواستروئید ها (کورتون) باشد.

مادرم 18 سال است آرتریت روماتوئید دارد. 2 سال است رمیکید مصرف می کند به همراه داروهای دیگر. هنوز درد ها بهبود نیافته دلیلش چیست؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۳/۰۱/۰۹

با سللام. اصولا در بیماری آرتریت روماتوئید درد و تورم مفاصل با شروع دارو های ذکر شده کنترل می شود. درصدی از بیماران ممکن است در صورت فعال ماندن بیماری علیرغم درمان های با دوز مناسب نیاز به تغییر داروی داروی بیولوژیک باشد.آمپول زومتا جهت درمان پوکی استخوان استفاده می شود.ضروری است راجع ادامه درد با پزشک معالج مشورت نموده و سایر علت های درد مورد بررسی قرار گیرد. جهت اطلاعات بیشتر توصیه به مطالعه کتاب "آرتریت روماتوئید و بیماران" می شود.

دیدگاه و نظــرات