برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

مادرم ورم شدید روی شکم و صورت و زانو دارد. دکتر گفته آرتریت روماتوئید است. آیا صحیح است؟

مادرم ورم شدید روی شکم و صورت و زانو دارد. دکتر گفته آرتریت روماتوئید است. آیا صحیح است؟

با سلام.مادر من 74 سال سن دارد و از ابتدای سال ورم شدید شکم و صورت و زانو به پایین دارد. پیش فوق تخصص روماتولوژی رفتیم و تمامی آزمایشات مربوطه حتی اکو قلب و گرافی سینه انجام دادیم .تشخیص آرتریت روماتوئید دادند و قرص پردنیزولون و گابا پنتین دادند.اما تغییری نکردند ١٥روز تحت رژیم غذایی گیاه خواری قرار گرفتند.ورم بدن و صورت کم شده اما ورم پاشون بیشتر از قبل شده.ممنون میشم راهنمایی کمید.
با سلام در صورت عدم پاسخ بالینی بررسی بیشتر روماتولوژیک و بررسی کبدی وکلیوی وتیرویید پیشنهاد میشود.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

تفاوت آمپول های هیال پلاس با هیالگان در درمان آرتروزچیست؟محسن اخیانی۱۳۹۴/۰۹/۰۱

سلام تفاوت این داروها بیشتر در وزن مولکولی آنها است . ولی از نظر اثر بخشی تفاوت زیادی ندارند

دستهای پدرم که 67 ساله است خم شده و انگشتهایش کامل باز نمی شوند و همیشه به حالت نیمه باز هستند چه بیماری می تواند داشته باشد؟!غلامحسین علیشیری۱۳۹۲/۱۲/۱۶

با سلام خم شدن انگشتان می تواند در زمینه بسیاری از بیماری ها ی روماتیسمی مانند آرتریت روماتوئید و غیره و یا در زمینه بیماری های غدد مترشحه داخلی مانند دیابت طول کشیده و ... باشد. به نظر یک شرح حال و معاینه دقیق می تواند کمک موثری نماید.

رماتیسم مفصلی حادکریم مولا۱۳۹۶/۱۲/۱۳

سلام عزیز. ماهیت بیماری های روماتیسمی وبخصوص آرتریت روماتویید عود پذیری آن ودر درصدی از آن مقاومت جدی به درمان است. من نمی دانم آخرین مراجعه بیمار ومصرف دارو ها به چه صورت است؟! بیمار بایدبداند که با یک بیماری مزمن که درمان قطعی ندارد سر و کار دارد..درمان ها ممکن است درطول زمان نیز عوض شوند...درسیر این بیماری ممکن است آرتروز نیز عارض شود وتحرک بیمار را بطور جدی تحت تاثیر قرار دهد...لذا توصیه می کنم مراجعه مکرر ومنظم برای پزشک خود داشته باشد. اگر مدت مدیدی مراجعه نکرده باشد ممکن است کاندید داروهای بیولوژیک باشد. ممکن است نیاز به مشاوره ارتوپدی وانجام دانسیتومتری نیز داشته باشد...درنهایت قطع دارو بدون اجازه واطلاع پزشک وعدم مراجعه ، کار درستی بنظر نمی رسد.. بیمار مجددا تشریف بیاورند باکمال میل در خدمتشان خواهم بود.

با سلام . آرتریت روماتوئی سرونگاتیو دارم . 12 تا آمپول آلتبرل استفاده کردم. با توجه به تاثیر بسیار خوبی که از این آمپول گرفتم آیا نیاز به استفاده باز هم دارم .غلامحسین علیشیری۱۳۹۴/۰۲/۱۶

با سلام استفاده از دارو های بیولوژیک مانند داروی آلتبرل در موارد شدید بیماری روماتوئید استفاده می شود.مدت زمان استفاده از این دارو ها بر اساس وضعیت جسمی بیمار پاسخ به درمان و هزینه درمان توسط پزشک مشخص می شود.در برخی از مطالعات صورت گرفته در دنیا استفاده از دارو های مشابه ذکر شده در موارد خاص که طولانی مدت بوده عارضه جسمی جدی ذکر نشده است.

دیدگاه و نظــرات