برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

آیا امکان جراحی لثه با داشتن بیماری رماتیسم مفصلی هست؟ جایگزین داروی هیدروکسی کلروکین به دلیل عارضه ای که بر چشم می گذارد چیست؟

آیا امکان جراحی لثه با داشتن بیماری رماتیسم مفصلی هست؟ جایگزین داروی هیدروکسی کلروکین به دلیل عارضه ای که بر چشم می گذارد چیست؟

سلام خسته نباشید. من دختری 30ساله ومجردم که یه سالی میشه روماتیسم مفصلی گرفتم. ودرحال حاضر داروهای متوترکسات را هفته‌ای 4عدد. فولیک اسید کلسیم وپردنیزلون5راروزی یک نیم قرص میخورم. ومن میخوام جراحی لثه انجام بدم. الان خواستم بپرسم من باچنین بیماری وبا مصرف چنین داروهایی آیا میتونم جراحی لثه را انجام بدهم؟ ویه سوال دیگه هم دارم. اینکه من ازهیدروکسی کلروکین بخاطر ضررداشتن برای چشم خوشم نمیاد ازش استفاده کنم. شما معمولا بجای هیدروکسی کلروکین چه قرصی پیشنهاد میدهید؟ باتشکر
سلام.درمان بیماری های رماتیسمی نیاز به چند دارو و مدت طولانی دارد. داروی هیدروکسی کلروکین از داروهای مؤثر است و عارضه چشمی احتمالی و قابل پیشگیری در غالب موارد است و سایر داروهای جانشین ممکن است عوارض جانبی بیشتری داشته باشد. نوع جراحی لثه لازم است توسط دندانپزشک و به طور کتبی به پزشک معالج إعلام تا تمهید لازم آرائه شود.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

درد استخواناحمد سلیم زاده۱۳۹۷/۰۴/۱۸

سلام ممنون از توجه شما. چون وظیفه سایت پاسخ گویی به سوالات عمومی است، سوالات شخصی، زمان مراجعه حضوری پرسیده شود.

آیا دارویی جایگزین پردنیزلون هست؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۲/۰۸/۰۳

با سلام داروی پردنیزلون از درمان های اصلی آرتریت روماتوئید می باشد پزشکان روماتولوژیت سعی می کنند با توجه به شدت بیماری دوز آن را تعدیل کنند این موضوع را پزشک معالج شما تشخیص می دهد. برای کاهش وزن بهتر است از غذاهای حاوی نشاسته مانند برنج و ماکارونی پرهیز کنید و فعالیت بدنی خود را افزایش دهید. عمل لیپوساکشن با توجه به ضعف سیستم ایمنی توصیه نمی شود

طبق نظر پزشکان دچار رماتیسم مفصلی بوده وکبد چرب دارم و وزن بالا، با داروهای اشتها آور چه کنم؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۳/۱۰/۱۰

با سلام بسیاری از داروهای مورد استفاده در بیماری های روماتیسمی از جمله پردنیزلون دارای عوارض چاقی و کبد چرب و ... می باشند. ضروری است میزان دوز استفاده از این داروها با نظر پزشک روماتولوژیست به حداقل ممکن رسیده و از طرفی بیماران نسبت به اصلاح شیوه زندگی و کنترل تغذیه و انجام ورزش های مناسب بتوانند عوارض داروها را به حداقل برسانند. مشورت با پزشک معالج و متخصصین تغذیه کمک موثری می نماید.

درد پهلوهای دو زانو و مچ پا و خشکی چشم و آزمایشات نرمال روماتیسم...احمد سلیم زاده۱۳۹۵/۰۷/۲۱

سلام.متأسفانه در بعضی موارد مانند انچه ذکر شد، علیرغم وجود درد نمی توان به تشخیص قطعی و درمان مناسب رسید و نیاز است که گذشت زمان و انجام مشاوره مناسب، و یا بروز نشانه جدید یا بررسی کاملتر، بیماری را تعیین نمود.

دیدگاه و نظــرات