برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

سلام. دو سال است از ابتلا به لوپوس آگاه شده ام اخیرا به محض پیاده روی مچ پایم متورم می شود!چه کنم؟

سلام. دو سال است از ابتلا به لوپوس آگاه شده ام اخیرا به محض پیاده روی مچ پایم متورم می شود!چه کنم؟

سلام. دو سال است از ابتلا به لوپوس آگاه شده ام و درمان رضایت بخشی نداشته ام. اخیرا به محض پیاده روی حتی اندک دچار تورم و قرمزی در ناحیه مج پا می شوم که به شدت دردناک و آذار دهنده است. این درد با استراحت طولانی و استفاده از باند کشی به تدریج آرام می شود اما بنده را از انجام امور روزانه باز می دارد. لطفا راهنمایی فرمایید.
با سلام بیماری لوپوس یک بیماری منتشر است که بر اساس شدت بیماری و ابتلای مفصل دارای درمان متفاوتی می باشد. قضاوت پاسخ به درمان بایستی با نظر روماتولوژیست باشد در این بیماری چنانچه مفصل متورم شود ضروری است توسط پزشک معال از نظر سایر علل دیگر مورد بررسی قرار گیرید.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

مجموعه ای از علائم را دارم آیا مبتلا به لوپوس هستم؟نوشین بیات۱۳۹۵/۰۴/۱۴

با سلام ازمایشات به نفع روماتیسم است شما باید مصرف منظم دارو ،ارامش،کاهش فعالیت شدید داشته باشید در صورت عدم پاسخ کافی درمان های قوی تر از جمله بیولوژیک پیشنهاد میشود.

من دچار بیماری لوپوس شده ام، کم کاری تیروئید و همچنین وزوز گوش و و کیست سینه و همچنین ارتروز گردن دارم. لطفا راهنمایی نمایید.غلامحسین علیشیری۱۳۹۲/۱۲/۱۶

با سلام بیماری لوپوس بر اساس مرحله بیماری تحت درمان مناسب قرلر گیرد. بیماری آرتروز ارتباطی به بیماری روماتیسمی شما نداشته ضروری است شیوه زندگی خود را اصلاح نمایید و بر اساس شدت آرتروز ممکن است میزان اصلاح شیوه زندگی و ورزش هاو طول درمان طولانی تر شود.

آیا روماتیسم بر روی بارداری تاثیر می گذارد؟ آیا به بچه انتقال پیدا می کند؟احمد سلیم زاده۱۳۹۴/۰۲/۱۶

با سلام. بیماری روماتیسمی طیف وسیعی از بیماری ها می باشند که بر اساس نوع بیماری و شدت آن با ازدواج و بیماری می تواند تاثیرات متفاوتی داشته باشد.توصیه می شود با پزشک معالج مشورت شود.

به بیماری لوپوس مبتلا هستم.همچنین مدت ده سال است بهدلیل بیماری صرع دارو مصرف میکنم.آیا ارتباطی بین این دو بیماری است؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۳/۱۱/۱۰

با سلام در بیماری لوپوس ممکن است با شیوع کمتر اولین تظاهر بیماری تشنج باشد و یا ممکن است تشنج 10 ساله شما ارتباطی با لوپوس نداشته باشد. در بیمایر لوپوس بارداری بر اساس شدت بیماری و ابتلای ارگان های مختلف متفاوت است. توصیه می شود با مشورت پزشک معالج تصمیم گیری نمایید.

دیدگاه و نظــرات