برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

4 ماه پیش با درد و تورم به پزشک مراعه کردم آزمایشاتم روماتیسمی بنده طی مدت 4 ماه بالا و پایین شده آیا نشانه خاموشی بیماریست؟

4 ماه پیش با درد و تورم به پزشک مراعه کردم آزمایشاتم روماتیسمی بنده طی مدت 4 ماه بالا و پایین شده آیا نشانه خاموشی بیماریست؟

با عرض سلام دختری 32 هستم که از حدود 4 ماه پیش با علائم درد و تورم در انگشتان دست به روماتولوژیست مراجعه نمودم. پس از انجام آزمایشات، تست لوپوس بنده منفی بود و تشخیص آرتریت روماتوئید داده شد و از حدود سه ماه پیش مصرف دارو را آغاز نمودم. در آزمایشات اولیه فاکتور آر اف برابر 190، ای اس آر برابر 36 و سی آر پی در محدوده نرمال قرار داشت. پس از دو هفته از شروع دارو علائم تقریبا به ظور کامل برطرف شده و فعالیتهای سابق خود را به راحتی از سر گرفتم. هفته گذشته پس از سه ماه از مصرف داروها نتایج آزمایشات به این قرار است: ای اس آر 55، آر اف 50 و سی آر پی نرمال. آیا کاهش آر اف به دلیل مصرف داروهاست و با قطع یا کاهش دارو علادم مجددا آغاز می شوند؟ چرا با وجود کاهش آر اف، محو شدن تقریبا کامل علائم و سی آر پی نرمال، ای اس آر از دفعه قبل بیشتر شده است؟ با تشکر فراوان
سلام در بررسی ادواری بیماران مبتلا به آرتریت روماتویید فاکتور روماتویید جایگاه زیادی ندارد و نکته مهم دیگر پیگیری درمان تحت نظر پزشک است بدین معنا که درمان فقط برای کاهش علایم نیست و در برخی از مورد لازم است علیرغم بهبودی ، درمان تا مدت قابل توجهی ادامه یابد . در ابتدای کنترل بیماری ممکن است تموج در ازمایشات دیده شود.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

آیا رماتیسم مفصلی از طریق تزریق آمپول آلتبرل کاملا درمان میشود یا نه؟ طول دوره درمان چقدر است؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۵/۰۳/۱۱

با سلام. بیماری آرتریت روماتوئید یک بیماری شایعی است که درمان آن مزمن می باشد. استفاده از داروهای بیولوژیک مانند آلتبرل در موارد مقاوم به درمان کلاسیک این بیماری استفاده می شود.این دارو ها باعث کنترل بهتر بیماری می شود.اصولا درمان های دارویی در این بیماری توقف بیماری و پیشگیری از آسیب به مفاصل می شود.در مطالعات در بعضی از مواقع از این طیف دارو ها می توان 10 سال استفاده کرد. نوع ایرانی آن تحت پوشش بیمه ها می باشد.عارضه ذکر شده از عوارض بسیار نادر در مصارف طولانی مدت دارو ها می باشد.با توجه به استفاده محدود ما از این دارو این عارضه غیر معمول است.

من رماتیسم مفصلی دارم ،نمیدونم چرااین بیماری راگرفتم.حالا سوالم اینه که من یه دخترزودرنج هستم وهمیشه خیلی اضطراب دارم.آیا اضطراب میتواندعامل ایجاد رماتیسم باشه؟محسن اخیانی۱۳۹۵/۰۷/۲۵

سلام.روماتیسم ارتباطی به سرما و گرما ندارد ولی استرس موجب افزایش درد و تورم می‌شود ولی علت ایجاد رماتیسم نیست.

درد چرخشی در مفاصل بدنم وجود دارد. لطفا راهنمای نمایید.احمد سلیم زاده۱۳۹۳/۰۳/۱۶

با سلام در صورت وجود آرتریت واقعی که به معنای تورم توام با حساسیت و گرمی در مفصل می باشد بایستی به فکر بیماری های روماتیسمی بود. ندرتا ممکن است در برخی از روماتیسم ها تورم بصورت چرخشی باشد که توصیه می شود هم زمان با وجود آرتریت به پزشک روماتولوژیست مراجعه نمایید.

ارتباط قرص فلوکستین با رماتیسم مفصلی چیست؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۴/۱۰/۱۴

با سلام فلوکستین دارویی است که دارای خاصیت های نکردید در بیماری های روماتیسمی است، در بیمار با زمینه اضطراب باعث کاهش استرس شده در افراد چاق باعث کاهش اشتها میشود و ...لذا پزشک بر اساس مجموعه شرایط بیمار تصمیم گیری میکند

دیدگاه و نظــرات