برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

مادرم لوپوس دارد آیا ای بیماری ارثی است؟

مادرم لوپوس دارد آیا ای بیماری ارثی است؟

با سلام و خسته نباشید من 25 سال دارم مادر من بیماری لوپوس دارند که باعث 3 سقط جنین شده اند 2 سال پیش آمبولی ریه کردند بیماری روماتیسم مفصلی از نوع متناوب دارند که 12 سال یا بیشتر به این بیماری مبتلا شده اند دارای فشار خون بالا هستند و صرع عصبی هم دارند روماتیسم قلبی هم دارند 43 سال سن دارند.آیا من نیز به این بیماری دچار می شوم؟ آیا این بیماری ارثی هست؟
با سلام مادر شما مبتلا به لوپوس و احتمال قوی سندرم آنتی فسفولیپید ثانویه به این بیماری می باشند. بایستی توجه نمود بیماری لوپوس یک بیماری با علل ایجادی متعدد از جمله عوامل محیطی و ژنتیک و ... می باشد. ضریب نفوذ عامل ژن در این بیماری بالا نیست. در بستگن درجه یک چنانچه علامتی وجود نداشته باشد نیازی به بررسی از نظر این بیماری نمی باشد

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

خواب رفتگی سر وصورت وسرگیجه وضعف شدید مخصوصا بعد خواب با وجود بیماری آرتریت روماتوئید. توصیه شما چیست؟محسن اخیانی۱۳۹۵/۰۱/۱۱

سلامآیا آرتریت روماتوئید شما توسط روماتولوژیست تشخیص داده شده است؟اگر آرتریت روماتوئید شما فعال باشد باید داروی متوترکسات به داروی شما اضافه شود.و همچنین بررسی آزمایشگاهی بیشتری باید انجام شود.به پزشک متخصص روماتولوژیست مراجعه نمایید.

لوپوس و پسوریازیس و شوگرن دارم. آیا یبوستم به خاطر بیماری است؟احمد سلیم زاده۱۳۹۳/۰۲/۲۶

با سلام شما مبتلا به سندرم شوگرن در زمینه بیماری پسوریازیس می باشید که در این بیماری یبوست شایع است ، مصرف بعضی از داروها مانند داروهای اعصاب مانند کولوناسپام و ... می تواند باعث تشدید یبوست گردد.

درد مفصلیغلامحسین علیشیری۱۳۹۷/۰۶/۱۱

سلام آزمایشات سرولوژی تحت تاثیر عوامل مختلفی از جمله کیت آزمایشگاهی یا فرد آزمایشگر می باشد اصولا تشخیص بیماری و یا بررسی فعالیت بیماری با شرح حال و معاینه فیزیکی میسر است.

آرتریت روماتوئید دارم و پردنیزلون مصرف میکنم الان دچار گرفتگی گوش شده ام آیا از عوارض دارو و بیماری است؟احمد سلیم زاده۱۳۹۳/۱۰/۱۹

با سلام به طور معمول بیماری روماتوئید عارضه مستقیمی بر روی گوش ایجاد نمی کند ضروری است توسط متخصصی گوش و حلق و بینی از نظر سایر علل بررسی تکمیلی صورت گیرد.

دیدگاه و نظــرات

نسترننسترنپاسخ به این نظر سلام ببخشید منم سوال دارم مادرمن۳۷سالش بود باردارشدوبعدبچه تمام علایم لوپوس داشت . امادکترهاتشخیص ندادن وخیلی حادشد .الان لوپوس مغزی دارند. الان من ک دخترشم می خواهم ازدواج کنم ازم ازمایش ژنتیک می خواهندایامن بیمارم؟