برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

آیا قرمزی وتورم گلو ازعلایم بیماری رماتیسم هستش

آیا قرمزی وتورم گلو ازعلایم بیماری رماتیسم هستش

با سلام .من طبق آزمایشات انجام شده بیماری رماتیسم(آرترئیت رماتئید) دارم. مدتی هست که گلوم قرمز شده درحدی که گوش درد هم شدم با تجویز پزشک دارواستفاده کردم اما خوب نشدم گلوم درد نداره فقط قرمزه وخارش داره خشک میشه وگوش درد دارم.آیا این از علایم رماتیسمه وباید چه دارویی استفاده کنم؟.لطفا راهنماییم کنید باتشکر
باعرض سلام اگر بیشتر از یک ماه طول کشیده است می تواند از علایم روماتیسم باشد و نیاز به آزمایشات تخصصی برای تشخیص می باشد.به فوق تخصص روماتولوژیست مراجعه نمایید.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

اوزون در درمان آرتریت روماتوئیدغلامحسین علیشیری۱۳۹۷/۰۳/۲۴

سلام در مطالعاتی تاثیر اوزون بر روی بهبود علائم آرتروز اثبات شده است البته این موضوع هنوز در حد مطالعه است و در کنار درمان های اصلی و کلاسیک و تحت نظر پزشک بلامانع است

درمان روماتیسمغلامحسین علیشیری۱۳۹۷/۰۱/۲۰

با سلام.هنوز درمان قطعی برای بیماری روماتیسم وجود ندارد ولی با پیشرفت های خوبی که در این زمینه صورت پذیرفته می توان در صورت پیگیری درمان زندگی بهتری را تجربه کرد.درمان های این نوع بیماری ها معمولا طولانی مدت است .تشخیص فعالیت بیماری با یافته های بالینی و آزمایشگاهی است.حتما با یک پزشک روماتولوژیست حضوری مشورت نمایید.

سرماخوردگی با وجود روماتیسم.مراقبت خاصی نیاز است؟احمد سلیم زاده۱۳۹۶/۰۹/۲۶

سلام وجود سرما خوردگی ممکن است سبب تشدید بیماری روماتیسمی شود.در صورتی که علائم فقط مربوط به سرما خوردگی باشد، طی دو‌ تا سه روز بهتر می شود در غیر اینصورت نیاز به مراجعه پزشکی است.

داروی انبرل (اتانرسپت) بعد از چه مدت تاثیرش را نشان میدهد؟ثریا شادمانفر۱۳۹۵/۰۳/۰۲

سلام انبرل بعد از چند هفته اثر میکند.اگر دفعه اول جواب گرفتید دفعه دوم نه به چند نکته دقت کنید:آیا هر بار داروی خارجی مصرف کردید یا بار دوم آلتبرل که ایرانی میباشد؟دوز دارو هر بار به یک میزان بوده یا خیر؟

دیدگاه و نظــرات