برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

سلام و خسته نباشید زنی هستم 64 ساله دست مفاصل انشگتان دست راست دچار التهاب و درد شدید می باشد مبتلا به آرتریت روماتئید تشخیص داده شدم ولی نتایج آزمایش خون منف

سلام و خسته نباشید زنی هستم 64 ساله دست مفاصل انشگتان دست راست دچار التهاب و درد شدید می باشد مبتلا به آرتریت روماتئید تشخیص داده شدم ولی نتایج آزمایش خون منف

سلام و خسته نباشید زنی هستم ۶۴ ساله دست مفاصل انشگتان دست راست دچار التهاب و درد شدید می باشد مبتلا به آرتریت روماتئید تشخیص داده شدم ولی نتایج آزمایش خون منفی بوده و درگیری به صورت قرینه نمیباشد در دوره اول درمان کاملا بهبود یافتم پس از قطع دو ماهه داروها علائم با شدت بیشتری برگشتند در حال حاضر از انجام امور روزانه عاجز شدم ایا جراحی می تواند در کنار درمان دارویی به من کمک کند ؟ در مان دارویی تا ابد ادامه خواهد یافت؟
با سلام تشخیص بیماری روماتوئید بر مبنای ابتلای مفصل در کنار یافته های آزمایشگاهی است جراحی در درمان بیماری نقش موثری نداشته برای همین توصیه به پیگیری درمان با نظر روماتولوژیست می شود.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

آیا تزریق بوتاکس برای زیبایی در بماران روماتیسمی مجاز است؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۵/۰۳/۲۵

با سلام. با توجه به داروهای ذکر شده شما مبتلا به بیماری آرتریت روماتویید نوع شدید هستید و توصیه می شود از هر گونه کار زیبایی پرهیز نمایید.

یکسال است که رماتیسم مفصلی دارم آیا آزمایش هپاتیت و hiv نیازی هست که انجام بدم؟محسن اخیانی۱۳۹۶/۰۵/۱۲

سلام به طور معمول نیازی نیست مگر انکه بخواهید داروی بیولوژیک استفاده کنید

آیا روماتیسم درمان قطعی دارد؟ثریا شادمانفر۱۳۹۶/۰۵/۱۷

سلام  احتمالا بیماری شما دوباره فعال شده. باید به روماتولوژیست مراجعه شود واز نظر عود بیماری و درگیری ریه بررسی شوید.

درد چرخشی در مفاصل بدنم وجود دارد. لطفا راهنمای نمایید.احمد سلیم زاده۱۳۹۳/۰۳/۱۶

با سلام در صورت وجود آرتریت واقعی که به معنای تورم توام با حساسیت و گرمی در مفصل می باشد بایستی به فکر بیماری های روماتیسمی بود. ندرتا ممکن است در برخی از روماتیسم ها تورم بصورت چرخشی باشد که توصیه می شود هم زمان با وجود آرتریت به پزشک روماتولوژیست مراجعه نمایید.

دیدگاه و نظــرات