سلام.شما باید متوترکسات، آلتبرل و استئومود و سلکسیب را قطع کنید تا اجازه حاملگی داشته باشید.اگر بیماری شما فعال باشد اینکار ایجاد تخریب شدید مفصلی خواهد کرد.
<p>سلام نرمال بودن Esr و crp به معمولا به معنی خاموشی روماتیسم هست. علایم با روماتیسم ستون فقرات هم خوانی ندارد. بهتر است برای بررسی دقیق تر به پزشک متخصص مراجعه کنید.</p>
با سلام بیماری آرتریت روماتوئید که در اصطلاح عامه مردم روماتیسم گفته می شود معمولا ارتباطی با درد گردن و ستون فقرات نداردمگر اینکه بیماری شما بیماری اسپوندیلوآرتریت باشد. توصیه به مشورت با پزشک روماتولوژیست می شود.
سلام علل متعددی درد دست را ایجاد می کنند در صورتی که در معاینه علایم التهاب مفصل دیده شود احتمال بیماری های روماتیسمی وجود دارد. ار سایر علل می توان به درد های با منشا شلی مفصل و آسیب عصبی اشاره کرد. اگر در زمان مصرف هیدروکسی کلروکین از تماس با افتاب اجتناب شود تغییر رنگ پوست کمتر می شود
تمامی مشاوره ها پس از بررسی توسط مدیریت به پزشکان فوق تخصص سایت ارجاع داده می شود
پس از پاسخ دکتر ایمیلی برای شما ارسال می شود و شما می توانید با مراجعه به صفحه کاربری پاسخ سوال را دریافت نمایید.