برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

حدود یک سال است که از خشکی شدید انگشتان دستم در صبح رنج می برم. با توجه به آزمایشات نظر شما روماتیسم است؟

حدود یک سال است که از خشکی شدید انگشتان دستم در صبح رنج می برم. با توجه به آزمایشات نظر شما روماتیسم است؟

باسلام من حدود یک سال است که از خشکی شدید انگشتان دستم در صبح( که اخیرا در طول روز هم ادامه دارد) رنج می برم. در ازمایشاتم esr از 24 تا 40 متغیر و رماتیسم منفی بود توکسوپلاسما یک بار مثیت و بعد منفی بود و ds dna هم 43 بود. طراح گرافیک هستم و با کامپیوتر زیاد کار میکنم. مادربزرگم مبتلا به رماتیسم شدید بوده. نرمی مفصل هم تشخیص دادند. مدت کمی که می ایستم یا راه میروم به شدت دچار پا و کمر درد می شوم. دکتری گفت رماتیسم پنهان دارم و دکتر دیگری گفت علائم خفیف است خواهشمندم راهنمایی بفرمایید و بگویید تشخیص شما چیست درحال حاضر روزی یک قرص هیدروکسی کلرین و یک پردنیزولون می خورم که شنیده ام عوارضی بر پوست دارندآیا درست است؟
سلام علل متعددی درد دست را ایجاد می کنند در صورتی که در معاینه علایم التهاب مفصل دیده شود احتمال بیماری های روماتیسمی وجود دارد. ار سایر علل می توان به درد های با منشا شلی مفصل و آسیب عصبی اشاره کرد. اگر در زمان مصرف هیدروکسی کلروکین از تماس با افتاب اجتناب شود تغییر رنگ پوست کمتر می شود

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

آرتریت روماتییدالهه دولتشاهی۱۳۹۷/۰۵/۱۶

با سلام حتما نیاز به معاینه دارید ما به صرف یک آزمایش به بیمار برچسب روماتیسم را نمیزنیم. جهت معاینه به همکاران روماتولوژیست مراجعه نمایید.

بیماری آرتریت وماتوئید و بهجت و نارحتی چشمی دارم. در مورد داروهایم راهنمایی فرمایید.احمد سلیم زاده۱۳۹۲/۰۶/۱۵

با سلام در رابطه با بیماری تگ مربوطه در زیر همین سوال را مطالعه نمایید. معمولا وجود و همراهی بیماری بهچت و روماتوئید شایع نیست. با توجه به شرح ذکر شده شما مبتلا به نوع شدید این بیماری هستید که تجویز دارو برای شما نیاز به معاینه بالینی دارد توصیه می شود با نظر پزشک معالج خود درمان را ادامه دهید.

آیا روماتیسم مفصلی (آرتریت روماتوئید) زیر نور آفتاب باعث ایجاد التهاب پوستی می شود؟ثریا شادمانفر۱۳۹۶/۰۴/۱۲

با سلام.قرمزی پوست و بیماری آرتریت روماتوئید ارتباطی به یکدیگر ندارند مگر به دلیل عوارض دارو های مصرفی و یا همراهی با بیماری دیگر.با پزشم معالج خود مشورت نمایید.

فرزندم مبتلا به لوپوس است.مصرف داروهای کورتونی و غیره برای وی مشکل ایجاد نمیشود.احمد سلیم زاده۱۳۹۳/۱۰/۲۹

با سلام عارضه ایجاد شده در هیدروکسی کلروکین شایع نیست. توصیه می شود سالانه بیمار تحت معاینه چشم پزشکی قرار گیرد. داروی کورتون چنانچه با دوز پایینی مصرف شود عوارض نگران کنندهای ندارد ولیکن توصیه می شود مکمل های کلسیم و ویتامین د با دوز مناسب استفاده شود و روزانه حداقل نیم ساعت پیاده روی کنید. از نظر غذایی توصیه به محدود کردن نمک و شیرینی جات می شود. استفاده از جوانه گندم ممکن است برای بیماری مضر باشد.

دیدگاه و نظــرات