برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

حدود یک سال است که از خشکی شدید انگشتان دستم در صبح رنج می برم. با توجه به آزمایشات نظر شما روماتیسم است؟

حدود یک سال است که از خشکی شدید انگشتان دستم در صبح رنج می برم. با توجه به آزمایشات نظر شما روماتیسم است؟

باسلام من حدود یک سال است که از خشکی شدید انگشتان دستم در صبح( که اخیرا در طول روز هم ادامه دارد) رنج می برم. در ازمایشاتم esr از 24 تا 40 متغیر و رماتیسم منفی بود توکسوپلاسما یک بار مثیت و بعد منفی بود و ds dna هم 43 بود. طراح گرافیک هستم و با کامپیوتر زیاد کار میکنم. مادربزرگم مبتلا به رماتیسم شدید بوده. نرمی مفصل هم تشخیص دادند. مدت کمی که می ایستم یا راه میروم به شدت دچار پا و کمر درد می شوم. دکتری گفت رماتیسم پنهان دارم و دکتر دیگری گفت علائم خفیف است خواهشمندم راهنمایی بفرمایید و بگویید تشخیص شما چیست درحال حاضر روزی یک قرص هیدروکسی کلرین و یک پردنیزولون می خورم که شنیده ام عوارضی بر پوست دارندآیا درست است؟
سلام علل متعددی درد دست را ایجاد می کنند در صورتی که در معاینه علایم التهاب مفصل دیده شود احتمال بیماری های روماتیسمی وجود دارد. ار سایر علل می توان به درد های با منشا شلی مفصل و آسیب عصبی اشاره کرد. اگر در زمان مصرف هیدروکسی کلروکین از تماس با افتاب اجتناب شود تغییر رنگ پوست کمتر می شود

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

رماتیسم مفصلی دارم، در سونوغده لنف نشان داده ده است،، آیا نگران باشم؟الهه دولتشاهی۱۳۹۶/۰۶/۱۴

با سلام بعضی اوقات بزرگی غدد لنفاوی علت خاصی ندارند ، در صورتیکه توسط پزشکتان معاینه و بررسی شدید جای نگرانی نیست ،و اصولاً ارتباطی با مصرف کورتیکواستروئید ندارد.

تاثیر ژنتیک بر انتقال بیماری ASانوشه حقیقی۱۳۹۷/۰۱/۰۸

سلام.با قطعیت نمی توان فهمید ایشان به AS مبتلا می شوند یا نه. حدود یک تا سه درصد افرادی که سابقه فامیلی دارند امکان ابتلا دارند. در مورد فرزندتان هم اگر ایشان مبتلا شوند همینقدر امکان ابتلا دارد و اگر نشوند که مثل جمعیت نرمال در حدود یک دهم تا سه دهم.

سلام من دختری هستم که 6 سال است که مبتلا به ارتوریت روماتوئید هستم و از ابتدای درمان دکتربهم دارو کلسیم دی و متروترکسات و پریدیزیون برام نوشت و من تا الان فقط غلامحسین علیشیری۱۳۹۲/۰۲/۰۳

با سلام لطفا اطلاعات پروفایل خود را تکمیل نمایید. بیماری آرتریت روماتوئید یک بیماری مهم روماتیسمی است که بر اساس شدت آن که توسط پزشک تعیین می شود درمان های متفاوتی وجود دارد. نانچه درمان مناسبی صورت نگیرد می تواند عوارض ماندگار در مفاصل و ارگان ها ایجاد نماید.بیماران عزیز بایستی دقت نمایند اگر چه استفاده از داروهای مورد استفاده در این بیماری دارای عوارض مختلفی می توانند باشند اما منافع استفاده از این داروها به مراتب بیشتر از عوارض آن است توصیه می شود تحت نظر روماتولوژیست نسبت به پیگیری درمان اقدام کنید.

مبتلا به بیماری اسپوندیلیت آنکیلوزانت و پوکی استخوان هستم آیا قرص پردنیزلون را قطع کنم یا نه؟؟؟احمد سلیم زاده۱۳۹۳/۱۰/۱۰

با سلام در بیماری اسپوندیلیت آنکیلوزانت به طور معمول مصرف داروهایی مانند پردنیزلون توصیه نمی شود. اساس درمان استفاده از داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی مااندد ایندومتاسین و ... می باشد که بهتر است در زمینه اصلاح دارو با پزشک خود مشورت نمایید. مصرف کلسیم با دوز مناسب و قرص آلندرونیت در پیشگیری از پوکی موثرند ولی برای ارزیابی درمان زمان حداقل 1 سال نیاز می باشد.

دیدگاه و نظــرات