دیگر قادر به خوردن متوترکساید نمیباشد و دو ماه است مصرف این دارو را قطع کردم وضعیت پاها نه بهتر شده نه بدتر.آیا داروی جایگزین یا تزریقی برای این بیماری وجود دارد یا خیر؟
بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد
مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره
با سلام بیماری آرتریت روماتوئید می تواند دارای طیف وسیعی از خفیف تا شدید باشد که بر اساس شدت بیماری روماتولوژیست اقدام به تجویز دارو می کند. داروها ممکن است دارای عوارضی باشند از جمله عارضه ذکر شده ( که می تواند عارضه داروی پردنیزلون با دوز بالا باشد).جهت تنظیم دوز دارو با پزشک مشورت نمایید.
با سلام اصولا مصرف کورکیکو استروئید ها مانند پردنیزلون در بیماری روماتوئید با دوزهای پایین استفاده می شود که پزشک معالج تمایل دارد دوز این دارو را در اسرع وقت به حداقل ممکن برساند .با توجه به تجربه موجود کوشینگ دارویی در دوزهای معمول این بیماری شایع نیست لذا در صورت وجود علائم ضروری است بررسی بیشتری صورت گیرد.
سلام.هرعفونتی می تواند باعث تشدید بیماری روماتوئید شود.علایم شما بیشتر شبیه آلرژی است که باید درمان شود و مرتب بینی و دهان با آب نمک رقیق شستشو و غرغره شود و آنتی هیستامین مصرف کنید.
تمامی مشاوره ها پس از بررسی توسط مدیریت به پزشکان فوق تخصص سایت ارجاع داده می شود
پس از پاسخ دکتر ایمیلی برای شما ارسال می شود و شما می توانید با مراجعه به صفحه کاربری پاسخ سوال را دریافت نمایید.