برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

علت کاهش دید در بیماری آرتریت روماتوئید آیا مصرف قرص هیدروکسی کلروکوئین است؟

علت کاهش دید در بیماری آرتریت روماتوئید آیا مصرف قرص هیدروکسی کلروکوئین است؟

با سلام.من حدود یک سال دچار بیماری آرتریت روماتوئید شدم و از قرصای هیدروکسی استفاده میکنم جدیدا متوجه کم شدن دید چشم راستم شدم آیا مصرف دارو را ادامه بدهم؟
سلام. در بیماری آرتریت روماتوئید کاهش دید به علل مختلفی اتفاق می افتد و لازم است با نظر پزشک معالج مشاوره چشم پزشکی برای شناخت علل صورت بگیرد.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

درد کمر دارم تشخیص آرترینت روماتوئید دادن برام آیا احتمال اسئوندلیت آنکیلوزانت هم هست؟محسن اخیانی۱۳۹۶/۰۴/۲۶

سلام باید کمر و زانوی شما معاینه شود تست های تکمیلی درخواست شود تا به تشخیص برسیم با علاىم ذکر شده نمی توان تشخیص داد

آیا بیماری آرتریت روماتوئید ارثی است؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۴/۱۰/۲۲

با سلام. علت قطعی بیماری آرتریت روماتوئید مشخص نیست، ولی عوامل متعددی از جمله عامل ژن می تواند در ایجاد بیماری موثر باشد.چنانچه بستگان درجه یک بیمار دارای شکایات مفصلی مانند درد ، خشکی صبحگاهی و ... باشند، ضروری است بررسی لازم صورت گیرد. در غیر اینصورت نیاز به اقدام خاصی نیست.

شش ماه هست دربندهای دو انگشت دست چپم نه در مفصل بعضی اوقات ورم دارم حدود دو ماه هم هست مچ دست چپم هم خیلی درد داره. آرتریت روماتوئید دارم؟احمد سلیم زاده۱۳۹۳/۱۰/۱۰

با سلام تشخیص بیماری آرتریت روماتوئید بر مبنای وجود یافته های بالینی مانند التهاب در مفاصل کوچک در دست و وجود خشکی صبحگاهی طول کشیده در کنار مثبت بودن آزمایشات خاص می باشد که تشخیص آن با پزشک با تجربه می باشد . در درصد قابل توجهی از بیماران ممکن است مجموعه آزمایشات نرمال باشند ولی بیمار مبتلا باشد.

درموردبیماری رماتیسم میخواسم کمکم کنیدمحسن اخیانی۱۳۹۵/۰۴/۱۷

سلام.در کرج مطب خانم دکتر محتشم و دولتشاهی جنب بیمارستان قائم و یا مطب اینجانب سر کوچه بیمارستان کمالی می توانید تشریف بیاورید. اگر از نظر مالی مشکل دارید خانم دکتر دولتشاهی بیمارستان رجایی و اینجانب روزهای چهارشنبه بیمارستان البرز ویزیت داریم.

دیدگاه و نظــرات