برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

تعویض مفصل زانو و دیابت

تعویض مفصل زانو و دیابت

با سلام و خسته نباشید، مادر من دیابتی هستند و نه روز پیش تعویض مفصل زانو ی راست رو انجام دادند ، همچنان خون ریزی بسیار کمی از یکی از بخیه ها دارند و پا ورم داره ، پزشک ایشون می گن مسئله ای نیست اما من شدید نگرانم ، اگر کمکم کنید واقعا ممنون میشم، یکی دوبار در روز درد شدید داره اما بقیه اوقات خوبه و با واکر به خوبی راه می ره،بازم متشکرم
سلام.باید با پرشک جراح مشورت شود،ولی اگر می تواند با واکر راه برود و دردهای گهگاه دارد کپسول گاباپنتین ١٠٠ میلی روزی یک تا دوتا بخورد. جای نگرانی نیست.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

گلیبنگامید مصرف کنم یا متفرمین؟احمد سلیم زاده۱۳۹۲/۰۲/۱۰

با سلام استفاده از نوع دارو برای درمان قند بر اساس شدت بیماری قند و چاق یا لاغر بودن و ... توسط پزشک تصمیم گیری می شود. خواب رفتگی دست به دنبال فعالیت و یا شب ها در خواب معمولا به علت بیماری سندرم تونل کارپال می باشد که بر اساس شدت آن درمان مناسب صورت می گیرد.

تعویض مفصل زانو و دیابتمحسن اخیانی۱۳۹۶/۰۷/۲۸

سلام.باید با پرشک جراح مشورت شود،ولی اگر می تواند با واکر راه برود و دردهای گهگاه دارد کپسول گاباپنتین ١٠٠ میلی روزی یک تا دوتا بخورد. جای نگرانی نیست.

مدت یک سال است که شانه و دستهایش دردمی کند صبح ها یک ربع تا یک ساعت طول میکشد تا بتواند دستهایش را حرکت دهد همچنین سکته هم کرده است!غلامحسین علیشیری۱۳۹۳/۰۲/۰۵

با سلام در بیماری دیابت طول کشیده و بد درمان شده عوارض متعدد مفصلی و استخوانی و عضلانی دیده می شود. چنانچه بیمار شما از نظر روماتیسم مورد بررسی قرار گرفته باشد تنظیم قند و کنترل فشار خون و انجام ورزش های مناسب مفاصل مانند ورزش های هوازی و آب درمانی در کمک علائم می تواند کمک موثری نماید.

جراحی هیپ - آیا دارو های مصرفی با یکدیگر تداخل ندارند؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۲/۰۵/۰۸

با سلام بطور معمول بعد ز اعمال جراحی بزرگ چنانچه عارضه ای در آزمایشات روتین بیمار نشان داده نشود (عملکرد کلیه و کبد و..) یک تا ۲ هفته بعد از عمل شروع متاتروکسات بلامانع است.بایستی توجه کرد مصرف پزدنیزلون به همراه سایر مسکن ها می تواند عوارض داروها را تشدید نماید لذا مصرف هر گونه مسکن بایستی با مجوز پزشک معالج باشد.

دیدگاه و نظــرات