برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

آیا دو بینی در شب به بیماری آتریت روماتوئید (روماتیسم) مربوط است؟

آیا دو بینی در شب به بیماری آتریت روماتوئید (روماتیسم) مربوط است؟

سلام وقت بخیر برادر من 27سالشونه مبتلا به روماتیسم،در حال حاضر دارو مصرف میکنند.داروهاشم کورتون دارد.و حالا مدتیه دچار دوبینی شده البته در شب و به نور خورشید حساس هست.ایا مربوط به روماتیسم هست؟خطری بینایی ایشون رو تهدید میکنه؟مممون از پاسخ دهی شما.
سلام.کورتون ممکن است موجب اب مروارید ویا خود بیماری اگر شدید باشد باعث التهاب چشم شود.باید حتما به چشم پزشک مراجعه کنند.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

روماتیسمالهه دولتشاهی۱۳۹۷/۰۵/۲۲

با سلام با توجه به ازمایشاتتون جهت تشخیص روماتیسم حتماً نیازمند ویزیت جهت معاینه و شرح حال دارید و می بایست جهت تأئید بیماری حتماً به روماتولوژیست مراجعه بفرمائید ، سر کار خانم دکتر کلاهی انجا تشریف دارند .

لطفا راهنمایی فرمایید تا کی بایستی آمپول ریمیکاد را ادامه بدهم آیا می توانم پردنیزولون را قطع کنم ؟ آرتریت دارمغلامحسین علیشیری۱۳۹۳/۱۰/۱۲

با سلام در بیماری روماتوئید تصمیم در خصوص تعدیل دوز دارو و یا تغییر در نوع دارو بر اساس شدت بیماری از نظر بالینی و یا یافته های آزمایشگاهی توسط پزشک تنظیم می شود. در صورت شدید بودن بیماری و یا عدم پاسخ به درمان های استاندارد داروی بیولوژیک توصیه می شود و مدت زمان آن بر اساس شدت بیماری توط پزشک با تجربه تعیین می شود.

قرص کلسیمغلامحسین علیشیری۱۳۹۷/۰۴/۱۲

سلام بر اساس تجربیات ما تفاوت بسیار زیادی در نوع خارجی و ایرانی نیست و اگر بیمار به نوع ایرانی پاسخ مثبت بدهد نیازی به استفاده از نوع خارجی نیست

رماتیسم و دندانپزشکیالهه دولتشاهی۱۳۹۷/۰۳/۲۲

سلام ، ادامه مصرف کلسیم بر مبنای ازمایشات و با تشخیص پزشک معالج می باشد ، در مورد کشیدن دندان اگر داروهای دیگری استفاده نمیکنید منعی ندارد .

دیدگاه و نظــرات