برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

چرا هنوز بعد از ۲ سال که مبتلا به لوپوس هستم دفع پروتئین کاهش پیدا نکرده؟

چرا هنوز بعد از ۲ سال که مبتلا به لوپوس هستم دفع پروتئین کاهش پیدا نکرده؟

با سلام و خسته نباشید و با تشکر از وقتی که برای پاسخگویی می گذارید من 28 سالمه و دو ساله که به لوپوس مبتلا شده ام می خواستم بدونم که چرا طی این دو سال مصرف دارو هنوز دفع پروتیین از کلیه هایم بهبود نیافته و در اخرین ازمایشم دفع پروتیین 886 در 24 ساعت داشته ام .ایا دفع پروتیین در اینده باعث از کار افتادگی کلیه هایم می شود یا نه در حال حاظر داروی کاپتوپریل و لوزارتان و پردنیزولون و هیدروکسی کین استفاده می کنم .
دفع پروتئیین در بیماران مبتلا به لوپوس به علت آسیب در اجزای کلیه های درگیر شده می باشد.چنانچه تشخیص و درمان به موقع صورت گرفته باشد درصد قابل توجهی از بیماران دچار بهبودی خواهند شد.در درصدی از موارد که تشخیص با تاخیر صورت گرفته باشد و این مساله باعث آسیب در کلیه ها شده باشد ممکن است روند درمان علی رقم درمان های مناسب تحت نظر روماتولوژیست و یا نفرولوژیست با تاخیر صورت گیرد که این مساله با انجام آزمایشات تخصصی و سونوگرافی کلیه ها و در صورت نیاز نمونه برداری از کلیه ها مشخص می شود.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

تست ana مثبتالهه دولتشاهی۱۳۹۶/۰۷/۰۶

سلام بله حتماً نیاز به معاینه و ازمایشات تکمیلی هست

باسلام و عرض خسته نباشین. اقای دکتر علیشیری چرا باتوجه به اینکه فرمودید در دوران بارداری می توان قرص پردنیزلون را مصرف کرد اما به این جانب فعلا اجازه باردارشدن غلامحسین علیشیری۱۳۹۲/۱۱/۲۲

با سلام . در بیماری لوپوس امکان عود بیماری و خطرات دوران بارداری افزایش می یابد . لذا تا زمانی که بیماری در کنترل کامل نباشد توصیه به بارداری نمی شود .

با توجه به سابقه بیماری میگرن و لوپوس چند وقتی است دچار حمله شدید سردرد میشوم چه داروی آرامبخشی پیشنهاد می کنید؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۲/۱۰/۰۶

با سلام چنانچه سابقه سر درد میگرنی داشته اید درمان معمول بیماری میگرن منعی ندارد اما چنانچه سر درد شما مقاوم به درمان های معمول می باشد ضروری است بررسی بیشتری از نظر سایر بیماری ها شوید.تاکید می شود چنانچه به درمان معمول جواب دهد و بهتر شوید و علائم حیاتی شما نرمال باشد نیاز به اقدام بیشتری نیست.

اول کهیر واسکولیتی بعد لوپوس وحالا پلی میوزیت ؟الهه دولتشاهی۱۳۹۶/۱۱/۱۲

با سلام با توجه به علائم ذکر شده حتماً میبایست توسط همکاران ویزیت شوید بدون معاینه نمیتوان اقدام درمانی انجام داد .

دیدگاه و نظــرات