برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

لوپوس و ازدواج

لوپوس و ازدواج

سلام قصد ازدواج با آقایی را دارم که به لوپوس مبتلاست با عارضه کلیوی و دفع پروتیین،واقعا دوسش دارم و از همه لحاظ مطابق معیارهای منه ولی بخاطر بیماریش نگرانم ،پزشک معالجشم آقای محسن نفر(نفرولوژیست) گفتن که بیماریش تحت کنترله،و توضیح خاصی ندادن توصیه شما چیست؟
سلام بیماری لوپوس با درگیری کلیوی همیشه خطر عود وجود دارد، البته اگر بیماری کنترل شده باشد این خطر کمتر است ولی برای دادن جواب بهتر باید اطلاعات دقیق پرونده بیمار موجود باشد که بهتر است با پزشک معالج در این مورد مشورت صورت گیرد.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

دفع پروتئین از کلیه دارم! نظرات شما را می خواستم!احمد سلیم زاده۱۳۹۳/۰۱/۲۶

با سلام پیرو توضیح قبل دفع پروتئین چنانچه در فاز حاد بیماری کلیه باشد بایستی به سرعت درمان مناسب انجام شود که تصمیم این مساله بر عهده پزشک نفرولوژیست است. در زمینه بیماری نقرس در مراحل اولیه محدودیت رژیم غذایی پر پروتئین مانند گوشت قرمز و حبوبات و ... کمک کننده است در صورت عدم پاسخ بایستی درمان مناسب با نظر روماتولوژیست شروع شود.

بیماری لوپوس دارم . چند روزه سر درد شدید دارم. ارتباطی با هم دارند؟نوشین بیات۱۳۹۴/۰۷/۳۰

سلام بهتر است توسط روماتولوژیست مربوطه ودکتر اعصاب در صورت ادامه سردرد ویزیت شوید

تست ana مثبتالهه دولتشاهی۱۳۹۶/۰۷/۰۶

سلام بله حتماً نیاز به معاینه و ازمایشات تکمیلی هست

زمانی که در معرض آفتاب یا هوای سرد قرار میگرفتم پوست صورتم قرمز میشد پزشک بیماریم را لوپوس تشخیص داده،نظر شما چیست؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۳/۰۱/۰۹

با سلام شکایت ذکر شده می تواند علل بسیار متنوعی از جمله بیماری لوپوس داشته باشد تشخیص بیماری لوپوس منتشر یا محدود به پوست با اننجام آزمایشات تخصصی می باشد که ضروری است هرچه زودتر به پزشک روماتولوژیست مراجعه و بررسی لازم صورت گیرد.

دیدگاه و نظــرات