برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

آیا جوش تناسلی شبیه به آفت که فقط یکبار اتفاق افتاده است، نشاته بهجت است؟

آیا جوش تناسلی شبیه به آفت که فقط یکبار اتفاق افتاده است، نشاته بهجت است؟

با سلام من یک بار مزاحم شدم و فرمودین که درد مچ دست من چقدر طول کشید عرض کنم که این درد یک هفته طول کشید و تورم اون هم از بین رفت ولی الان هم بعضی از اوقات درد و ضعف مبهم در مچ دست دارم که با استراحت دادن به مچ دست بهتر میشه.آقای دکتر من آفت دهانی دارم و البته مدتی هست که غذاهایی گرم استفاده میکنم و یک جوش شبیه به آفت در قسمت تناسلی هم داشتم ولی فقط یکبار...احتمال بهجت هست؟ چطور میتونم مطمئن شم که بهجت هست؟ و اینکه اگر بهجت باشه درد زانو و مچ پا بهتر میشه؟و اگر به چشم بزنه آیا درمانی داره؟ نگرانم لطفا راهنمایی کنید.
سلام درد مچ شما غیر اختصاصی است و فعلا نمی توان آن را به بیماری خاصی مرتبط دانست. آفت دهانی و تناسلی شما باید توسط روماتولوژیست و یا متخصص پوست آشنا به بهجت رویت شود و در صورت تایید آفت در این دو محل تشخیص داده شود. لازم به ذکر است که بیماری های دیگری نیز می توانند ضایعات پوستی و دهانی ایجاد کنند.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

آیا آفت زدن بیش از حد ممکن است علامت بیماری بهجت باشد؟ این بیماری چیست؟!غلامحسین علیشیری۱۳۹۲/۱۰/۰۶

بطور معمول در افراد سالم جامعه ممکن است آفت دهان مشاهده شود در صورت وجود آفت های مکرر و یا آفت های بزرگ نشانه مهمی از بیماری بهجت است در این بیماری ممکن است آفت های دستگاه تناسلی و یا ضایعات پوستی خاص و یا ابتلای چشمی وجود داشته باشند.

علت بروز تبخال تناسلی و افت دهانی چیست ؟ و چرا تاکید به مراجعه به متخصص روماتولوژیست شده است؟محسن اخیانی۱۳۹۴/۱۲/۲۲

سلام تبخال بدنبال سرما خوردگی مسئله ای نیست. آفت اگر مکرر و شدید باشد باید بررسی شود و تست پاترژی و معاینه چشم شوید. اچ آی وی با بوسیدن به فرزندان منتقل نمی شود. در صورت شک به این موضوع باید آزمایش دهید.

سندرم بهجت دارم و کلشی سین مصرف میکنم در حال حاضر آنزیم های کبدی من 8 برابر افزایش داشته است! راه درمان چیست؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۴/۰۷/۱۶

با سلام کلشیسین داروی موثر در ضایعات پوستی بهجت می باشد افزایش انزیم ذکر در مصرف این دارو شایع نیست. ضروری است علتهای دیگر این مسئله توسط پزشک معالج مورد بررسی قرار گیرد

باسلام. 23 سال،مجرد، مذکر.از ایتدای بچگی علایمی مثل سرماخوردگی داشتم. تب، گلودرد و بدن درد شدید داشتم که هر یک ماه یهبار و در این آخریا هر هفته یک بار به سراغم غلامحسین علیشیری۱۳۹۳/۰۵/۱۷

با سلام اطلاعات ذکر شده در شرح حال پراکنده است به صرف وجود این اطلاعات نمیتوان بیماری خاصی را مطرح نمود. بیماری بهجت در کنار آفت دهان، تظاهرات پوستی و یا چشمی ممکن است داشته باشد. تب مدیترانه ای معمولا حملات درد شکم که بعضا همراه با تورم مفصل و وجود شاخص های آزمایشگاهی مثبت دارد . توصیه به ویزیت توسط روماتولوژیست می شود.

دیدگاه و نظــرات