برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

ایا بیمارانی که بعلت بیماری بهجت بینایی خود را از دست میدهند درمانی هست که بینایی انها برگردد

ایا بیمارانی که بعلت بیماری بهجت بینایی خود را از دست میدهند درمانی هست که بینایی انها برگردد

سلام مادر زنم یازده سال است بعلت بیماری بهجت بینایی خود را به تدریج از دست داده است تاری دید داشتن و به نور افتاب حساس بودن پیش چندتا پزشک هم مراجعه کردن که در اخر گفتن بره شیراز و یک بار وقتی بینا بودن چشم هایشان خیلی درد میکنه و تار میبینن که شوهرشون از یه قطره که پنج ماه بیرون از یخچال بوده و در جای نسبتا گرم بود برای چشمهایش استفاده میکنه و اون موقع چشمهای بیمار خیلی میسوزه .لطفا کمک کنید ایا امیدی هست
سلام در بیماری بهجت اگر تظاهر شایع ان افت دهانی مکرر وباشیوع کمتر افت تناسلی است ولیکن در سیر بیماری ممکن است چشم درگیر شود.در بیمار ذکر شده چنانچه در چشم بیماری فعال است امکان کمک موثر هست درغیر اینصورت کار دشوار است.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

باسلام. 23 سال،مجرد، مذکر.از ایتدای بچگی علایمی مثل سرماخوردگی داشتم. تب، گلودرد و بدن درد شدید داشتم که هر یک ماه یهبار و در این آخریا هر هفته یک بار به سراغم غلامحسین علیشیری۱۳۹۳/۰۵/۱۷

با سلام اطلاعات ذکر شده در شرح حال پراکنده است به صرف وجود این اطلاعات نمیتوان بیماری خاصی را مطرح نمود. بیماری بهجت در کنار آفت دهان، تظاهرات پوستی و یا چشمی ممکن است داشته باشد. تب مدیترانه ای معمولا حملات درد شکم که بعضا همراه با تورم مفصل و وجود شاخص های آزمایشگاهی مثبت دارد . توصیه به ویزیت توسط روماتولوژیست می شود.

مجموعه ای از علائم دارم که مشکوک به بیماری روماتیسم هستم. نظر شما چیست؟احمد سلیم زاده۱۳۹۴/۰۱/۱۴

با سلام در صورت وجود آرتریت در مفاصل وجود ضایعات پوستی و آفت زخم های دهانی بایستی به فکر بیماری های بافت همبند مانند بیماری لوپوس و بهجت و ... بود. به هر حال ویزیت توسط روماتولوژیست کمک جدی در تشخیص می نماید.

بیماری بهجت با درگیری چشمیمسعود مهدوی۱۳۹۶/۱۱/۲۹

سلام روزه داری با ایجاد استرس در بعضی بیماران با عود بیماری همراه خواهد بود ولی بستگی به خصوصیات جسمی هر فرد داشته و بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.در رابطه با حجامت گرچه بررسی علمی در رابطه با این بیماری انجام نشده ولی توصیه نمی‌شود. اصولا حجامت با تقویت سیستم ایمنی هم ارتباطی ندارد و حتی ممکن است به تشدید برخی بیماریها منجرشود.

نورو بهجت و عوارض آنمژگان عابدینی۱۳۹۶/۱۱/۲۸

باسلام.نوروبهجت علایم وسیعی دارد باید همزمان توسط روماتولوژیست معالج ونورولوژیستی که درزمینه نوروبهجت  همکاری میکند  باهم درادامه درمان باتوجه به شرایط بیمار تصمیم بگیرند.بیمارستان شریعتی یک شنبه ها درمانگاه بهجت است ودکتر سیگارودی هم که نورولوژیست هستند ودرزمینه نورو بهجت فعالیت زیادی دارند  ومطبشون هم درتهران است میتوانند بعد ازمعاینه کمک بیشتری به شما بکنند.

دیدگاه و نظــرات