برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

مبتلا به روماتیسم هستم. خیلی نا امیدم بهم کمک کنید!!

مبتلا به روماتیسم هستم. خیلی نا امیدم بهم کمک کنید!!

سلام خسته نباشید.دختری 23 ساله هستم که مبتلا به روماتیسم ام،البته به گفته پزشکم درمهره پنجم کمرم دیسک خفیف، برا زانوهام تشخیص کندرومالاسی وآرتروز گردن دادن،هیدروکسی کلروکین مصرف می کنم ..شدیدا ناامیدم بخاطر اینکه نمیتونم فعال باشم احساس پوچی می کنم . از کلینیک کاردرمانی بهم پیشنهاد کار شده بود ولی بخاطر شرایطم قبول نکردم با وجود علاقه خیلی زیادی که داشتم خیلی ناراحتم بنظر شما کار درستی کردم؟ راهنماییم کنید لطفا ،خستم از زندگی
با سلام با توجه به اینکه برای روماتیسم فقط داروی هیدروکسی کلروکین مصرف می کنید بیماری شما خفیف می باشد.سایر شکایات و یافته های ذکر شده نیز در انسان ها شایع هستند در بسیاری از موارد می توان با رعایت اصول ارگونومی در فعالیت های روزمره و انجام ورزش های مناسب بیمار به فعالیت های روزمره خود برگردد.اصولا در بیماری های روماتیسمی اشتغال به فعالیت های مثبت ر زمینه های مختلف باعث بهبودی روند درمان و کیفیت زندگی در فرد می شود.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

آرتریت روماتوئید دارم. درد گردن شدید دارم. راهنمایی نمایید.احمد سلیم زاده۱۳۹۳/۰۶/۰۷

با سلام بیماری آرتریت روماتوئید که در اصطلاح عامه مردم روماتیسم گفته می شود معمولا ارتباطی با درد گردن و ستون فقرات نداردمگر اینکه بیماری شما بیماری اسپوندیلوآرتریت باشد. توصیه به مشورت با پزشک روماتولوژیست می شود.

آیا مصرف داروهای هیدروکسی کلروکین و متوتروکسات در درمان روماتیسم باعث ناباروری و نابینایی می گردد؟احمد سلیم زاده۱۳۹۵/۰۱/۱۹

سلام.بله اینها جزو عوارض نادر این داروها هستند ولی پزشک درمان گر شما باید بصورت دوره ای آزمایشات مربوطه را انجام دهد تا در صورت بروز عوارض تغییر دوز دارو انجام شود.ولی عارضه بیماری شما در صورت مصرف نکردن داروها بسیار بیشتر است.

رماتیسممسعود مهدوی۱۳۹۶/۰۷/۱۶

سلام،مصرف این دارو با این مقدار دوز روزانه به جهت درمان افسردگی نیست و جنبه آرامبخش و ضد اضطراب دارد.

دیدگاه و نظــرات