برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

لوپوس

لوپوس

من بیماری لوپوس دارم .یکسال هست پزشکان متوجه شدن و یکسال هست سلسپت مصرف میکنم.نمره ی چشم من 4 هست و بسیار مایل به عمل لایزیک هستم. 4 سال هم هست که تغییر نکرده نمره ی چشمم.پلاکتم 100 هزار. و دفع پروتئین 225.از نظر دکترم تونم لایزیک انجام بدم؟
با سلام درصورت تحت کنترل بودن بیماری منعی ندارد. حتما در مورد موافقت با عمل از پزشکتان مشورت بگیرید.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

دارای بیماری لوپوس میباشم ،آخرین مراجعه ی من دو ماه پیش بود که شما گفتید به کلیه هام دارد آسیب وارد می شود قرص سل سپت تجویز کردین و...احمد سلیم زاده۱۳۹۲/۰۹/۰۴

با سلام در بیمار لوپوس که کلیه ها مبتلا می شوند سلسپت داروی مناسبی است کنترل فشار خون در این مساله نقش موثری در پیشگیری از عوارض بیشتر و دفع پروتئین ایفا می کند.فشار خون بایستی با داروهای مناسب مانند لوزارتان و کپتوپریل و والزارتان و نیز اصلاح تغذیه کنترل شود. در این زمینه روماتولوژیست و یا نفرولوژیست به شما کمک موثری می نماید.

لوپوسالهه دولتشاهی۱۳۹۷/۰۶/۲۴

با سلام درصورت تحت کنترل بودن بیماری منعی ندارد. حتما در مورد موافقت با عمل از پزشکتان مشورت بگیرید.

روش مصرف داروی متوترکساتمسعود مهدوی۱۳۹۷/۰۴/۱۳

 سلام و روز بخیر چهار عدد رو در یک روز باید میل کنید ولی میتوانید دو عدد صبح و دو عدد شب استفاده کنید

بیماری لوپوس دارم . چند روزه سر درد شدید دارم. ارتباطی با هم دارند؟نوشین بیات۱۳۹۴/۰۷/۳۰

سلام بهتر است توسط روماتولوژیست مربوطه ودکتر اعصاب در صورت ادامه سردرد ویزیت شوید

دیدگاه و نظــرات