برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

با تحقیق در اینترنت احتمال میدم اسپوندلیت آنکیلوزانت داشته باشم! آیا صحیح است؟

با تحقیق در اینترنت احتمال میدم اسپوندلیت آنکیلوزانت داشته باشم! آیا صحیح است؟

با سلام . حدود یک ماه از شروع مجدد کمر درد در ناحیه لگن میگذرد /ازمایش hlab27مثبت / هنوز به پزشک مراجعه نکردم با تحقیق مختصری در اینترنت به نظرم به as مبتلا شدم . سابقه روماتیسم در خانواده داریم . حالا تنها نگرانیم در رابطه با سالهای بعدی عمرم هست که دچار چه وضعیتی خواهم شد؟ ایا درچند سال اینده توان فعالیت های روزمره را مثل الان خواهم داشت؟ در کل پیش اگهی بیماری چگونه است؟ با تشکر
با سلام با توجه به وجود کمردرد یووایت و HLAB 27 شما قویا مبتلا مبتلا به بیماری روماتیسمی اسپوندیلوآرتریت می باشید. این بیماری دارای طیف وسیعی از تظاهر بالینی می باشد. درمان آن با توجه به دیدگاه های جدید علمی امیدوار کننده است اما سیر بیماری سیر مزمن می باشد.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

کمردرد را چاره چیست؟مژگان عابدینی۱۳۹۶/۰۵/۱۰

باسلام.برای درد پشت وسایر قسمتهای ستون فقرات علل زیادی مطرح است که من جمله کمبود ویتامین d وبعضی عفونتها مانند تب مالت وگاها بیماریهایی که منشا داخل شکمی دارند ودردشان انتشار به پشت دارد علاوه براینها عواملی که بافشار روی  دیسک  همراهند وعوانل التهابی مثل اسپوندیلیت انکیلوزان هم مطرح است.لازمه اینکه تشخیص صحیح داده شود بهتر است به یکی ازهمکاران فوق تخصص روماتولوژی مراجعه وتحت معاینه وبررسی تشخیصی قرارگیرید.

با درد لگن به دکتر رفتم بیماری اسپوندلیت آنکیلوزانت تشخیص دادند!ثریا شادمانفر۱۳۹۶/۰۶/۰۸

سلام طبق شرح حال روماتیسم فقرات یا همون AS مطرح است.و قاعدتا دیکلوفناک یا داروهای هم خانواده ان باید ادامه یابد.

بعد از فشار دادن مهره های کمر با انگشت شصت تمام قسمت هایی که فشار داده شده است درد می کند. آیا روماتیسم کمرم فعال شده است؟احمد سلیم زاده۱۳۹۵/۰۴/۰۸

با سلام.احتمال فعال شدن بیماری در بعضی از موارد وجود دارد. اگر تشدید علامات به درازا کشید،لازم است برای تعیین اقدام بعدی توسط پزشکتان معاینه شوید.

ایندومتاسین در بیمار اسپوندیلیت آنکیلوزانت آیا اثر درمانی هم دارد یا فقط مسکن است؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۲/۰۱/۲۳

با سلام لطفا مشخصات خود و اطلاعات بیماری خود را در پروفایل خود کامل نمایید. داروی ذکر شده در دوز های بالا خاصیت ضد التهابی داشته و در مرحله فعال بیماری در کاهش التهاب و بهبودی علائم موثر می باشد. در مطالعات صورت گرفته در طی سالهای اخیر نشان داده شده که در بیمارانی که هیچ گونه علامتی بصورت خشکی صبحگاهی و ... ندارند بایستی داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی با دوز مناسب استفاده شوند تا بتوانند از روند پیشرفت بیماری بصورت دفورمیتی و یا سخت شدن اجزای اطراف ستون فقرات پیشگیری نماید. تعیین دوز درمان دارو بر اساس وضعیت بیمار و شدت علائم با نظر پزشک معالج می باشد.

دیدگاه و نظــرات