برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

روماتیسم و بارداری

روماتیسم و بارداری

با سلام من سه تا سوال داشتم اولا میخاستم بدونم که با وجود بیمای ارتریت روماتوئید امکان بارداری پرخطر وجود داره یا نه؟ دوما آیا این بیماری در صورت باردار شدن به طور کامل از بین میره؟ آیا این بیماری باعث میشه که در صورت باردار شدن به نوزاد منتقل بشه؟
سلام ١-بله ممکنه ٢-در ١/٢ موارد بیماری کاهش می یابد ولی کامل خاموش نمی شود. ٣-بسته به نوع رماتیسم متفاوت است ولی در آرتریت روماتویید شانش حدود سه درصد دارد

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

بیماری آرتریت روماتوئید دارم نزدیک به 2 سال است که داروها را قطع کرده ام آیا دوباره نیاز است به دکتر مراجعه کنم؟احمد سلیم زاده۱۳۹۳/۰۵/۱۷

با توجه به شرح ذکر شده احتمالا شما مبتلا به بیماری آرتریت واکنشی یا ری اکتیو می باشید. این بیماری معمولا در درصد بسیار زیادی طی یک الی دو سال درمان مناسب خاموش می شود ولیکن احتمال عود بیماری در درصد کمی از بیماران وجود دارد. صرف درد های پراکنده بدون تورم بیانگر عود نیست. انجام ورزش ها کمک کننده است در زمینه سایر موضوعات با پزشک معالج مشورت نمایید.

آزمایشات اولیه مورد لزوم برای تشخیص روماتیسم کدام آزمایشات هستند؟ثریا شادمانفر۱۳۹۵/۰۴/۳۱

سلام با همین ازمایشات و در هر آزمایشگاهی که خواستید.

آیا جوش های چرکین صورت و جوش های دردناک روی سر با بیماری رومالتیسم مرتبط است؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۶/۰۴/۱۱

با سلام بیمارسهای روماتیسمی انواع مختلفی دارند که با معاینه و ازمایشات تشخیص داده میشوند ، بهمین دلیل بدون معاینه و دیدن ازمایشات شما ، تشخیص بیماری ممکن نیست ، جهت تشخیص قطعی به همکاران روماتولوژیست مراجعه بفرمائید .

آیا دو بینی در شب به بیماری آتریت روماتوئید (روماتیسم) مربوط است؟محسن اخیانی۱۳۹۶/۰۴/۱۶

سلام.کورتون ممکن است موجب اب مروارید ویا خود بیماری اگر شدید باشد باعث التهاب چشم شود.باید حتما به چشم پزشک مراجعه کنند.

دیدگاه و نظــرات