برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

سالهاست مبتلا به بیماری ارتریت روماتوید بودم.به علت مشکلات گوارشی داروها رو قطع کردم آیا ممکنه بیماری برگرده؟

سالهاست مبتلا به بیماری ارتریت روماتوید بودم.به علت مشکلات گوارشی داروها رو قطع کردم آیا ممکنه بیماری برگرده؟

بنده از سال 1390 مبتلا به بیماری ارتریت روماتوید بودم. پس از مصرف داروها (متوترکسات، کلروکین و پردنیزولون) علائم بیماری اینجانب بهبود یافت. پس از مدت یک سال پزشک معالج اینجانب دوز داروها را کم نمود. چند ماهی است که از لحاظ گوارش دچار مشکل شده ام.(نفخ شکم) به گونه ای که سبب مشکلات زیادی برای اینجانب گردید. مدتی به پزشک معالج خود دسترسی نداشتم لذا از انجایی که از وضعیت خود خسته شده بودم تصمیم به قطع داروهای خود نمودم. الان مدتی است که داروهایم را قطع نموده ام (2هفته) در این مدت وضعیتم بهبود یافته . آیا امکان اینکه بیماری آرتریت روماتوید مجدد عود نماید می باشد .لطفا راهنمایی نمایید.
با سلام بیماری آرتریت روماتوئید چنانچه دارای تشخیص قطعی بر اساس یافته های بالینی و آزمایشگاهی باشد ممکن است کمتر از ۲۰ درصد موارد دچار خاموشی شود ولیکن در بقیه موارد بعد از دوره های زمانی متفاوتی دچار عود بیماری شود. توصیه می شود هرگونه تغییر در دوز دارو را با پزشک روماتولوژیست چک نمایید.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

چه مدنت طول میکشد دچار عارضه چشمی در آرتریت روماتوئید شوم؟*-الهه دولتشاهی۱۳۹۷/۰۴/۱۵

سلام بستگی به سن و بیماری زمینه ای دارد ، در صورت سن بالای چهل اصولاً هر شش ماه  و در سن زیر چهل هر سال چک میگردد، معاینه باید شامل چهار ایتم باشد که توسط چشم پزشک انجام میشه ، در مورد سوال اخر مدت زمان خاصی برای عوارض چشمی نداریم ، ممکنه بعضی بیماران با مدت کوتاه هم دچار علائم شوند مهم پیگیری به موقع میباشد .

آیا ندول مفصلی دارم؟احمد سلیم زاده۱۳۹۳/۰۳/۱۶

با سلام وجود درد و تورم و یا احساس خشکی و خستگی به دنبال استراحت که حداقل بیش از ۱ ساعت طول کشیده باشد از نظر زمانی هم چند هفته ادامه داشته باشد بایستی توسط پزشک متخصص پیگیری شود. در درصدی از موارد ممکن است تست های آزمایشگاهی تماما منفی باشد که رد کننده بیماری نیستند.

با سلام من چه بیماری دارم؟! محسن اخیانی۱۳۹۴/۱۱/۰۷

احتمال آرتریت روماتوئید مطرح است ولی باید توسط یک روماتولوژیست معاینه شوید. تست های تکمیلی مثل Anti-ccp ,Anti-Mcv نیز انجام دهید.

<p>رماتیسم</p>ثریا شادمانفر۱۳۹۸/۰۴/۱۱

<p>سلام نرمال بودن Esr و crp به معمولا به معنی خاموشی روماتیسم هست. علایم با روماتیسم ستون فقرات هم خوانی ندارد. بهتر است برای بررسی دقیق تر به پزشک متخصص مراجعه کنید.</p>

دیدگاه و نظــرات