برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

مجموعه ای از علائم دارم که مشکوک به بیماری روماتیسم هستم. نظر شما چیست؟

مجموعه ای از علائم دارم که مشکوک به بیماری روماتیسم هستم. نظر شما چیست؟

زمستان سال 1393 با خشکی و درد صبحگاهی انگشتان دست به پزشک مراجعه نمودم. بعد از رادیولوژی و انجام آزمایشهای مربوط به روماتیسم، پزشک اعلام نمود که در مراحل آغازین آرتروز هستم، اما فاکتور روماتیسم منفی بود و مشکلی نداشتم. لازم به ذکر است که من در کشور روسیه زندگی می کنم. و پروسه بالا را در این کشور طی کردم. بهار 94 برای تعطیلات به ایران بازگشتم. مجددا انگشت اشاره دست چپم دچار خشکی شد اما اینبار سر مفصل آن قرمز شده است و شدیدا دردناک. به علاوه اینکه طی 10 روز گذشته لکه های برجسته قرمز رنگ که اندکی خارش دارند نیز در صورتم ظاهر شده است که ابتدا با ساکن با یک جوش قرمز رنگ در گوشه چشمم ظاهر شد. طی این مدت خوب نشده و حتی تا حدودی بیشتر هم شده است. طی یک ماه گذشته نیز یک تب خال و سه -چهار تا آفت دهانی هم داشتم. آیا ارتباطی بین علائم فوق و بیماریهای شاخه روماتیسم وجود دارد؟
با سلام در صورت وجود آرتریت در مفاصل وجود ضایعات پوستی و آفت زخم های دهانی بایستی به فکر بیماری های بافت همبند مانند بیماری لوپوس و بهجت و ... بود. به هر حال ویزیت توسط روماتولوژیست کمک جدی در تشخیص می نماید.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

مادرم 8 ساله بیماری لوپوس داره در حال حاضر برونشیولیت اوبلیران دارد.میخوام بدونم این ب چه معنیه و قابل درمان کامل هست؟احمد سلیم زاده۱۳۹۳/۰۵/۱۷

با سلام بیماری لوپوس در سیر بیماری ممکن است ریه را درگیر نماید که معمولا در لوپوس هایی که شدید هستند دیده می شود. پیشنهاد می شود شروع بررسی و درمان توسط متخصص ریه صورت پذیرد در عین حال پزشک روماتولوژیست هم در جریان بیماری و درمان قرار گیرند

بیماری بهجت دارم. دهانم همیشه آفت دارد. راهنمایی کنید چطور درمان کنم؟احمد سلیم زاده۱۳۹۲/۱۲/۱۶

با سلام در بیماری بهجت اثبات شده چنانچه بیماری صرفا در مخاط باشد و سایر ارگان ها مبتلا نباشند کلشی سین داروی موثری است که نه تنها در کاهش میزان آفت موثر است بلکه در پیشگیری از عود بیماری و ابتلای سایر ارگان ها کمک کننده است.

لوپوس و ریزش موسید مسعود داودی۱۳۹۶/۱۱/۰۱

سلام در مورد ریزش مو معمولاً اثر دارو با تأخیر وحداقل چهار ماه طول می کشد

لوپوس دارم. وقتی سرپا می ایستم زانوهام سرد میشه ربطی به این بیماری داره؟احمد سلیم زاده۱۳۹۲/۰۲/۲۳

با سلام احساس بی حسی و یا سرد شدگی در اندام تهتانی در وضعیت های خاص مانند نشستن طولانی و یا ایستادن می تواند ناشی از درد های ارجاعی از کمر و ... باشد. در صورت مداوم بودن این شکایت ضروری است بررسی تکمیلی با الکترودیاگنوز صورت گیرد.

دیدگاه و نظــرات