برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

تفاوت تست hlab5 باhlab5۱ چیست؟

تفاوت تست hlab5 باhlab5۱ چیست؟

سلام. تفاوت تست hlab5 باhlab5۱ چیست؟برای بیماری بهجت کدام معتبر تر هست؟پزشکم hlab51 نوشته در صورتی که یکسال پیش hlab5 من مثبت بوده.تفاوتی دارند؟نیازی هست hlab5 رو آ زمایش بدم؟
با سلام.در رابطه با بیماری بهجت مطالعات نشان داده که زمینه ژنتیکی در بروز بیماری موثر است،از جمله مشخص شده که  ژن های خاصی در این بیماری شیوع بالاتری دارند.بررسی ژنتیکی گرچه در معیارهای تشخیص بیماری قرار ندارد ولی در صورت مثبت شدن آزمایش می تواند در تایید تشخیص کمک کننده باشد.نوع B5 و B51 دو زیر گروه  زنی متفاوتند که در مناطق مختلف شیوع متفاوتی در افراد مبتلا به بیماری بهجت دارند.در صورت مثبت شدن آزمایش احتمال وجود بیماری در بیماران مشکوک ، محتمل تر میشود.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

باسلام. 23 سال،مجرد، مذکر.از ایتدای بچگی علایمی مثل سرماخوردگی داشتم. تب، گلودرد و بدن درد شدید داشتم که هر یک ماه یهبار و در این آخریا هر هفته یک بار به سراغم غلامحسین علیشیری۱۳۹۳/۰۵/۱۷

با سلام اطلاعات ذکر شده در شرح حال پراکنده است به صرف وجود این اطلاعات نمیتوان بیماری خاصی را مطرح نمود. بیماری بهجت در کنار آفت دهان، تظاهرات پوستی و یا چشمی ممکن است داشته باشد. تب مدیترانه ای معمولا حملات درد شکم که بعضا همراه با تورم مفصل و وجود شاخص های آزمایشگاهی مثبت دارد . توصیه به ویزیت توسط روماتولوژیست می شود.

آیا می توان با فرد مبتلا به سندروم بهجت ازدواج کرد؟محسن اخیانی۱۳۹۵/۰۲/۰۸

سلام.بیماری معمولا در خانمها خفیف تر از آقایان است و درگیری چشم با احتمال و شدت کمتری رخ می‌دهد. ولی سیر بیماری غیر قابل پیش بینی می باشد.همچنین احتمال ارث فرزندان پایین است.

آیا آفت زدن بیش از حد ممکن است علامت بیماری بهجت باشد؟ این بیماری چیست؟!غلامحسین علیشیری۱۳۹۲/۱۰/۰۶

بطور معمول در افراد سالم جامعه ممکن است آفت دهان مشاهده شود در صورت وجود آفت های مکرر و یا آفت های بزرگ نشانه مهمی از بیماری بهجت است در این بیماری ممکن است آفت های دستگاه تناسلی و یا ضایعات پوستی خاص و یا ابتلای چشمی وجود داشته باشند.

التهاب چشم در همه بیماری های روماتیسمی وجود دارد و یا مخصوص بیماری بهجت است؟چشمم مگس پران دارد،نگرانم بیناییم را از دست بدهم.محسن اخیانی۱۳۹۴/۰۸/۲۲

سلام در بعضی بیماری های روماتیسمی غیر از بهجت نیز می تواند التهاب چشمی بوجود آید. درگیری چشم در این حد مسئله ای نیست و با قطره بهبودی می یابد. ولی باید تحت نظر چشم پزشک باشید. ورزش های زانو را انجام دهید.

دیدگاه و نظــرات