برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

تفاوت تست hlab5 باhlab5۱ چیست؟

تفاوت تست hlab5 باhlab5۱ چیست؟

سلام. تفاوت تست hlab5 باhlab5۱ چیست؟برای بیماری بهجت کدام معتبر تر هست؟پزشکم hlab51 نوشته در صورتی که یکسال پیش hlab5 من مثبت بوده.تفاوتی دارند؟نیازی هست hlab5 رو آ زمایش بدم؟
با سلام.در رابطه با بیماری بهجت مطالعات نشان داده که زمینه ژنتیکی در بروز بیماری موثر است،از جمله مشخص شده که  ژن های خاصی در این بیماری شیوع بالاتری دارند.بررسی ژنتیکی گرچه در معیارهای تشخیص بیماری قرار ندارد ولی در صورت مثبت شدن آزمایش می تواند در تایید تشخیص کمک کننده باشد.نوع B5 و B51 دو زیر گروه  زنی متفاوتند که در مناطق مختلف شیوع متفاوتی در افراد مبتلا به بیماری بهجت دارند.در صورت مثبت شدن آزمایش احتمال وجود بیماری در بیماران مشکوک ، محتمل تر میشود.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

التهاب چشم در همه بیماری های روماتیسمی وجود دارد و یا مخصوص بیماری بهجت است؟چشمم مگس پران دارد،نگرانم بیناییم را از دست بدهم.محسن اخیانی۱۳۹۴/۰۸/۲۲

سلام در بعضی بیماری های روماتیسمی غیر از بهجت نیز می تواند التهاب چشمی بوجود آید. درگیری چشم در این حد مسئله ای نیست و با قطره بهبودی می یابد. ولی باید تحت نظر چشم پزشک باشید. ورزش های زانو را انجام دهید.

مجموعه ای از علائم دارم که مشکوک به بیماری روماتیسم هستم. نظر شما چیست؟احمد سلیم زاده۱۳۹۴/۰۱/۱۴

با سلام در صورت وجود آرتریت در مفاصل وجود ضایعات پوستی و آفت زخم های دهانی بایستی به فکر بیماری های بافت همبند مانند بیماری لوپوس و بهجت و ... بود. به هر حال ویزیت توسط روماتولوژیست کمک جدی در تشخیص می نماید.

در بیماری بهجت درد زانو در هنگام راه رفتن بیشتر میشود؟ و آیا درد مفاصل پایدار است یا از بین میرود؟محسن اخیانی۱۳۹۴/۰۸/۱۷

سلام درد زانوی شما ربطی به بهجت ندارد و با ورزش چهار سر ران درد کاهش می یابد. درد چشم شما باید توسط چشم پزشک معاینه شود و در صورت اووئیت ارتباط به بهجت دارد ولی یک قرمزی ساده بیشتر در زمینه آلرژی است.

دخترم سه سال پیش بر اثر تب دهانش پر از افت شدبعد از خوب شدن سالی سه باراین افت عود میکنه. به نظر شما لوپوس یا بهجت نداره؟احمد سلیم زاده۱۳۹۳/۰۶/۰۳

با سلام تشخیص بیماری پسوریازیس یا داءالصدف بالینی است و ممکن است نیاز به نمونه گیری و آزمایش باشد. در صورت تکرار آفت دهانی توصیه می شود به پزشک روماتولوژیست و یا پوست مراجعه کنید تا بررسی لازم صورت گیرد.

دیدگاه و نظــرات