برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

آیا می توان با فرد مبتلا به سندروم بهجت ازدواج کرد؟

آیا می توان با فرد مبتلا به سندروم بهجت ازدواج کرد؟

سلام.با خانمی 22 ساله مبتلا به بیماری سندرم بهجت قصد ازدواج دارم.پدرشان نیز سندرم بهجت دارند که در حال حاضر علایم به گفته خودشان بسیار کم شده است.علایم بیماری این خانم شامل 1-آفت هایی که در مواقع استرس بروز میکند، 2-درد بعضی مفاصل، 3-راش های پوستی در هنگامی که هوا بسیار سرد میباشد و 4-تازگی ها هم گرفتگی گلو (مثل حالت آلرژی) میباشد ولی پزشک معالج ایشان گفته اند که نیازی به مصرف دارو نیست مگر در مواقع بروز آفت که باید کلشی سین و پردنیزولون مصرف کنند.میخواستم بپرسم آیا این ازدواج صحیح میباشد؟ آیا در آینده امکان پیشرفت بیماری ایشان وجود دارد؟آیا فرزند ما هم از مادر این بیماری را به ارث میبرد؟
سلام.بیماری معمولا در خانمها خفیف تر از آقایان است و درگیری چشم با احتمال و شدت کمتری رخ می‌دهد. ولی سیر بیماری غیر قابل پیش بینی می باشد.همچنین احتمال ارث فرزندان پایین است.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

تفاوت تست hlab5 باhlab5۱ چیست؟مسعود مهدوی۱۳۹۶/۰۵/۰۹

با سلام.در رابطه با بیماری بهجت مطالعات نشان داده که زمینه ژنتیکی در بروز بیماری موثر است،از جمله مشخص شده که  ژن های خاصی در این بیماری شیوع بالاتری دارند.بررسی ژنتیکی گرچه در معیارهای تشخیص بیماری قرار ندارد ولی در صورت مثبت شدن آزمایش می تواند در تایید تشخیص کمک کننده باشد.نوع B5 و B51 دو زیر گروه  زنی متفاوتند که در مناطق مختلف شیوع متفاوتی در افراد مبتلا به بیماری بهجت دارند.در صورت مثبت شدن آزمایش احتمال وجود بیماری در بیماران مشکوک ، محتمل تر میشود.

زگیل تناسلی زده ام آیا به بهجت مبتلا شده ام؟احمد سلیم زاده۱۳۹۶/۰۴/۱۲

با سلام.مثبت بودن تست HLA B5 دلیل قطعی بیماری بهجت نیست و ارتباط اثبات شده با زگیل تناسلی Genital herpes ندارد.

با عرض سلام میخواستم درباره بیماری بهجت بدانم و نام تست این بیماری برای آنکه بدانم به آن مبتلا هستم یا نه چیست؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۳/۰۱/۲۶

با سلام تشخیص بیماری بهجت بر اساس مجموعه ای از علامات می باشد مانند آفت در دهان و دستگاه تناسلی و ابتلای چشمی و غیره . تست پوستی پاترژی به تایید تشخیص کمک می کند. توصیه می شود بر روی لینک بهجت پایین همین سوال کلیک کنید و مقالات مرتبط در سایت را مطالعه نمایید.

دخترم هر از گاهی در دهانش آفت میزند نگران شدم که بیماری بهجت داشته باشد!احمد سلیم زاده۱۳۹۳/۰۵/۱۷

با سلام وجود آفت می تواند دارای علل بسیار زیادی مانند کمبود ویتامین ها و یا بیماری های روماتیسمی در درصد قابل توجهی از موارد بدون علت باشد. با توجه به وجود آفت های محدود توصیه به مصرف مولتی ویتامین ها و فولیک اسید می شود. نیاز به اقدام بیشتری نیست.

دیدگاه و نظــرات