برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

اقای دکتر در تاریخ 14 مهر خدمت شما رسیدم برای ویزیت که با مشاهده ازمایشات دستوراتی دادید. در حال حاضر دچار درد در دست و پا هستم تدبیر شما چیست؟

اقای دکتر در تاریخ 14 مهر خدمت شما رسیدم برای ویزیت که با مشاهده ازمایشات دستوراتی دادید. در حال حاضر دچار درد در دست و پا هستم تدبیر شما چیست؟

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت اقای دکتر علیشیری بنده میرشفیعی هستم.. اقای دکتر در تاریخ 14 مهر خدمت شما رسیدم برای ویزیت که با مشاهده ازمایشات فرمودید در ازمایش پروتئین ادرار بسیار بالا گزارش شده و شما فرمودید برای کنترل بیماری باید تعداد مصرف قرص افزایش پیدا کند. الان پردینیزلون یک و نصفی هیدروکسی کلروکین سولفات 2 عدد وسل سپت 3 عدد مصرف میکنم.. اقای دکتر حدود 5 روزی میباشد دچار دست و پا درد شدید همراه با سوزش شده ام شما چه پیشنهادی میکنید؟ بیمار لوپوس.. با تشکر
با سلام و پوزش در تاخیر پاسخ چنانچه درد همراه با ورم و یا شبانگاهی نیست نیاز به اقدام خاصی ندارد درمان خود را ادامه دهید و فعالیت های ورزشی را متناسب با وضعیت جسمی خود انجام دهید.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

دکتر تشخیص کم کاری تیروئید برایم گذاشته است و دکتر دیگر تشخیص لوپوس به حرف کدامیک اعتماد کنم؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۳/۱۰/۰۵

با سلام بیماری تیروئید به عنوان یک اختلال در عملکردی ممکن است ندرتا همراه بیماری روماتیسمی مانند لوپوس وشوگرن دیده شود ولی بیماری تیروئید به طور معمول آزمایشات ذکر شده را مثبت نمی کند. همانطور که قبلا اشاره شد تشخیص بیماران روماتیسمی مانند شوگرن یا لوپوس با معاینه کامل پزشک و بررسی آزمایشات می باشد. توصیه به مشورت با پزشک روماتولوژیست می شود.

لوپوس و کاشت مومحسن اخیانی۱۳۹۶/۱۰/۰۴

سلام.اگر بیماری 6 ماه خاموش باشد می توانید پیوند بزنید ولی همچنان خطر ریزش مو وجود دارد.

من ۳سال لوپوس دارم هیچ علانم درد مفاصل ندارم فقط با نخوردن قرصا بالای چشم قرمز وورم میکنه دکتر چشم پزشک رفتم میگه خوبه الان من چکار کنم برا چشمممحسن اخیانی۱۳۹۵/۰۹/۰۲

سلام باید قرصها را ادامه دهید و حداقل هر 6 ماه یکبار ویزیت شوید. شما کدام شهرستان هستید؟ تا در صورت امکان پزشکی نزدیک شما را معرفی کنم.

آیا مصرف آزاتیوپرین و هیدروکسی کلرکین و پردنیزولون 5 و آسپرین 80 شبی یک عدددر شیردهی مجاز است؟ثریا شادمانفر۱۳۹۴/۱۰/۰۳

سلام داروهای ذکر شده در شیردهی مجاز است. غیر از آزاتیوپرین که بهتراست در شیردهی داده نشود. اما به احتمال زیاد روماتولوژیست محترم به خاطر شرایط بیماری آن را تجویز نموده اند . پس بهتر است شیردهی قطع و دارو ادامه یابد.

دیدگاه و نظــرات