با سلام من توی سر بچم ی پوسته هایی شبیه اشک سفید رنگ دیدم رشک میدونم نیست چون شبیه پوسته هست وقتی از ساقه مو میکشم بیرون راهنمایی کنید چجوری اینا به وجود اومده مشکلی پیش نمیاد خیلی کم تو سرش دیدم اول ترسیدم فکر کردم رشک هست ام وقتی بیرون میکشم از ساقه مو پوسته هست ممنون میشم جواب بدین.
بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد
مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره
با سلام در صورتی که راه های درمانی جواب نگرفته اید احتمالاً از شخص دیگری از نزدیکان یا دوستان مبتلاهستند که به شما هم سرایت میدهند .همچنین استفاده از وسایل آلوده مانند شانه.روسری و... هم امکان ابتلای مجدد بعد از درمان را ایجاد میکند.
سلام.تمام درمانهایی که بیان شده اشتباه و غیر ضروری بوده.علاوه بر درمان جدا کردن رشک ها،درمان همزمان سایر اعضای خانواده که مبتلا هستند ،و توجه به آلوده بودن کلاه،روسری،بالش و ملحفه خواب و... لازم است
سلام با توجه به توضیحات شما نیاز به درمان همه جانبه است از جمله جدا کردن رشک ها، درمان همزمان سایر اعضای خانواده که مبتلا هستند و توجه به آلوده بودن کلاه، روسری، بالش و ملحفه خواب و... لازم است به یک متخصص مو مراجعه کنید.
تمامی مشاوره ها پس از بررسی توسط مدیریت به پزشکان فوق تخصص سایت ارجاع داده می شود
پس از پاسخ دکتر ایمیلی برای شما ارسال می شود و شما می توانید با مراجعه به صفحه کاربری پاسخ سوال را دریافت نمایید.