برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

درد پروستات و استخوان هام ولگنم

درد پروستات و استخوان هام ولگنم

سلام وعرض ادب خانم دکتر ممنون از پاسخ های کامل و وافی که دادین ‌.خانم دکتر من سوزش ادرار ودرد هنگام ادرار دارم شبها 10 بار بیدار میشم ‌.میخواستم ببینم آیا تستسنرونم که هر۳هفته میزنم اگه بخوام بدتر نشه اگر از پروستاتان یا فیناسراید که هیپرتروفی پروستاتم کلسیفیه شدنش بدتر نشه آیا اثر درمانیش برای کمبود هورمون و پوکی استخوان هم ازبین میره ؟سوال بعدیمم اینه آیا در 29سالگی باوجود هیپوگنادیسم امکان بزرگ شدن ودرمان آلت تناسلی وجود داره ؟؟رشد موهای صورت چطور ؟چون متخصص پوست گفت از متخصص غدد تون بپرسین
با سلام. در هایپوگنادیسم با  تستوسترون درمانی، صفات وانویه جنسی مانند رویش موهای صورت و افزایش طول الت تناسلی تا حد زیادی بهبود می یابد.در مورد بیدار شدنتون در شب و سوزش ادرار ، درصورتی که عفونت ادراری و مقاربتی رد شده ( توسط متخصص عفونی ویزیت بشید) باید متخصص ارولوژی هم شما رو ویزیت کنند.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

درد پروستات و استخوان هام ولگنممحبوبه سادات حسینی۱۳۹۶/۱۲/۰۶

با سلام. در هایپوگنادیسم با  تستوسترون درمانی، صفات وانویه جنسی مانند رویش موهای صورت و افزایش طول الت تناسلی تا حد زیادی بهبود می یابد.در مورد بیدار شدنتون در شب و سوزش ادرار ، درصورتی که عفونت ادراری و مقاربتی رد شده ( توسط متخصص عفونی ویزیت بشید) باید متخصص ارولوژی هم شما رو ویزیت کنند.

با سلام بنده مردی 29ساله که حدود 2سال پیش به علت دفع پروتیین کلیه قرص پردنیزلون استفاده کردم که باعث تخریب غضروف لگنم شده والان خیلی درد دارم!احمد سلیم زاده۱۳۹۱/۱۲/۳۰

با سلام دفع پروتئین از کلیه ها عارضه جدی بیماری های التهابی و یا روماتیسمی است که در صورت عدم درمان باعث نارسایی کلیه می شود.داروهای مورد استفاده در این عارضه مانند پردنیزلون با دوز بالا و یا سایر داروهای تضعیف کنده سیستم ایمنی می توانند عوارضی از جمله پوکی استخوان و یا آسیب بر خونرسانی مفاصل داشته باشند که ممکن است موجب آسیب مفصل شود که درموارد شدید نیاز به تعویض مفصل می شود.بایستی توجه کرد پزشک معالج بر اساس منافع داروها نسبت به مضرات دارو برای شما دارو تجویز می نماید و ضروری است هرگونه تشخیص در مورد ادامه درمان با نظر پزشک معالج باشد.

درد دنده ها و پوکی استخوانمحسن اخیانی۱۳۹۶/۱۲/۱۲

سلام.از نظر مشکل دنده ای باید معاینه دقیق شوید و عکس رادیولوژی شما کمک کننده است.

مادرم استئوآرتریت دارد. با مصرف داروها ایجاد دچار گر گرفتگی و تعریق می شوند. راهنمایی نمایید.محسن اخیانی۱۳۹۵/۰۵/۰۳

سلام .گهگاه برای استئوآرتریت التهابی داروهای فوق تجویز و بسته به میزان پاسخ بتدریج کاهش می یابد. عوارض فوق به نظر ارتباط با درمان دارویی ندارد و از عوارض یائسگی است. ولی در صورت تب باید بررسی بیشتری شود.

دیدگاه و نظــرات