برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

کمردرد را چاره چیست؟

کمردرد را چاره چیست؟

سلام .من شبا که میخوابم صبحها که از خواب بیدار میشم پشتم از بالا گرفته تا نزدیک لگنم و استخوانهای نزدیک لگنم هم درد میکنه .اما در طی روز و زمانی که فعالیت دارم خیلی درد ندارم .ولی مثلا زمانی که میخوام خم بشم استخوانهای لگنم و گودی کمرم درد میکنه و عملا برام سخته که خم بشم .همچنین از زانوهام تا کف پام هم احساس درد دارم ممنون میشم راهنماییم کنید وبگید که چیکار کنم .البته من خودم به بیماری اسپوندیلیت انکیلوزان مشکوک شدم و این خیلی نگرانم کرده آخه من آبان ماه هم عازم خدمت سربازی هستم .ممنون
باسلام.برای درد پشت وسایر قسمتهای ستون فقرات علل زیادی مطرح است که من جمله کمبود ویتامین d وبعضی عفونتها مانند تب مالت وگاها بیماریهایی که منشا داخل شکمی دارند ودردشان انتشار به پشت دارد علاوه براینها عواملی که بافشار روی  دیسک  همراهند وعوانل التهابی مثل اسپوندیلیت انکیلوزان هم مطرح است.لازمه اینکه تشخیص صحیح داده شود بهتر است به یکی ازهمکاران فوق تخصص روماتولوژی مراجعه وتحت معاینه وبررسی تشخیصی قرارگیرید.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

بیماری من چیست؟ خودم تشخیص اسپوندیلیت آنکیلوزانت دارم!!احمد سلیم زاده۱۳۹۳/۰۴/۱۸

با سلام با توجه به شرح ذکر شده احتمالا شما مبتلا به بیماری اسپوندیلوآرتریت می باشید که این بیماری شامل طیفی از بیماری ها مانند آرتریت واکنشی و اسپوندلیت آنکیلوزانت می باشد. در بیماری شما مصرف داروی ضد التهابی غیر استروییدی به عنوان اساس درمان می باشد. از بابت روزه گرفتن اگر آزمایشات بیوشیمی شما نرمال باشد گرفتن روزه منعی ندارد.

حدود یکسال است در ناحیه گودی کمر احساس درد میکنم که این درد در موقع بیدار شدن از خواب شدید است. تشخیص روماتیسم دادند آیا این بیماری قابل درمان است؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۳/۰۲/۲۶

با سلام کمر دردهایی که در افراد زیر 40 سال ایجاد و با استراحت بدتر می شوند چنانچه بیش از سه ماه طول کشیده باشد ، بایستی بیماری اسپوندیلو آرتریت که در آن مهره های کمری و مفصل های لگن درگیر می شوند توسط پزشک متخصص روماتولوژی بررسی گردند.

28 ساله مبتلا به لوپوس و همسرم 30 ساله مبتلا به اسپندولیت انکلوزان است .بارداری برای من امکان پذیره؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۲/۱۰/۱۷

با سلام بیماری لوپوس چنانچه کنترل کامل باشد و هیچ ارگانی دستخوش آسیب در حد یافته های آزمایشگاهی و بالینی نباشد بیمار زن می تواند با رعایت دستورات پزشک معالج باردار شود ولیکن نسبت به افراد سالم جامعه خطرات دوران بارداری بیشتر است.در مردان با بیماری اسپوندیلیت آنکیلوزانت که تحت کنترل باشند و داروهای خاصی مانند متوتروکسات استفاده نمی کنند بارداری منعی ندارد و جهت پیشگیری از ابتلای بچه توصیه به بررسی بیشتر ژنتیکی نمی شود

کمردرد را چاره چیست؟مژگان عابدینی۱۳۹۶/۰۵/۱۰

باسلام.برای درد پشت وسایر قسمتهای ستون فقرات علل زیادی مطرح است که من جمله کمبود ویتامین d وبعضی عفونتها مانند تب مالت وگاها بیماریهایی که منشا داخل شکمی دارند ودردشان انتشار به پشت دارد علاوه براینها عواملی که بافشار روی  دیسک  همراهند وعوانل التهابی مثل اسپوندیلیت انکیلوزان هم مطرح است.لازمه اینکه تشخیص صحیح داده شود بهتر است به یکی ازهمکاران فوق تخصص روماتولوژی مراجعه وتحت معاینه وبررسی تشخیصی قرارگیرید.

دیدگاه و نظــرات