برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

داروهای لوپوس در شیر مادر انتقال پیدا میکنه؟

داروهای لوپوس در شیر مادر انتقال پیدا میکنه؟

با سلام و عرض ادب.من خانمی هستم ۲۵ ساله که تو بارداری ماه چهارم متوجه بیماری لوپوس شدم و تحت نظر دکتر روماتولوژی هستم.خدا رو شکر بارداری موفقی داشتم بچم الان ۱ ماهشه.داروی پردننیزولون ۵ و هیدروکسی کلروکین سولفان روزی ۱ عدد مصرف میکنم.میخاستم بدونم با توجه به این که ای داروها تو شیر ترشح میشه برای بچه خطری داره یا خیر با تشکر
با سلام در درمان های لوپوس پزشک معالج بر مبنای شدت بیماری اقدام به تجویز دارو می کند ، چنانچه پزشک معالج توصیه به مصرف می کند استفاده نمایید و بر اساس مطالعات صورت گرفته عوارض دارو های مورد ذکر شده در شیر دهی و بارداری زیاد نیست.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

سمت چپ شکمم درد میکنه با توجه به دفع پروتئین و مصرف سل سپت آیا ربطی به خطر کلیه دارد؟احمد سلیم زاده۱۳۹۲/۰۹/۲۲

با سلام در صورت وجود درد غیر ممتد و پراکنده ارتباط آن با بیماری کلیه در زمینه لوپوس بعید به نظر می رسد لذا با معاینه و در صورت نیاز بررسی از لحاظ سایر ارگان ها مانند دستگاه گوارش و ... کمک کننده است

لوپوس سیستمیک دارم و مبتلا به سینوزیت شدم. لطفا داروی آنتی بیوتیک قوی معرفی کنید.احمد سلیم زاده۱۳۹۳/۰۲/۰۵

با سلام شما با توجه به بیماری لوپوس و مصرف داروها مبتلا به ضعف سیستم ایمنی هستید که بایستی در زمینه پیشگیری از بیماری ها بطور جدی مراعات لازم را انجام دهید در صورت وجود عفونت پایدار علیرغم درمان آنتی بیوتیک های مناسب ممکن است با هماهنگی پزشک معالج بطور موقت برخی از داروهای تعدیل کننده سیستم ایمنی قطع شوند. ضروری است در این زمینه با پزشک معالج خود و متخصص عفونی مشورت نمایید.

آیا مداومت در دفع پروتئین به کلیه آسیب میزند؟احمد سلیم زاده۱۳۹۲/۰۷/۲۶

با سلام دفع پروتئین در بیماری لوپوس ناشی از ابتلای کلیوی است که در مراحل اولیه با درمان مناسب و به موقع بهبودی حاصل می شود. در صورت عدم پاسخ به درمان بایستی توسط پزشک روماتولوژیست و یا نفرولوژیست علت عدم پاسخ با روش های مختلف ( بیوپسی از کلیه و آزمایشات مختلف) مورد ارزیابی قرار گیرد و بر اساس علت آن درمان مناسب شروع شود. بر رویی تگ لوپوس پایین همین سوال کلیک کنید و از مقالات سایت استفاده کنید.

با سلام بنده مردی 29ساله که حدود 2سال پیش به علت دفع پروتیین کلیه قرص پردنیزلون استفاده کردم که باعث تخریب غضروف لگنم شده والان خیلی درد دارم!احمد سلیم زاده۱۳۹۱/۱۲/۳۰

با سلام دفع پروتئین از کلیه ها عارضه جدی بیماری های التهابی و یا روماتیسمی است که در صورت عدم درمان باعث نارسایی کلیه می شود.داروهای مورد استفاده در این عارضه مانند پردنیزلون با دوز بالا و یا سایر داروهای تضعیف کنده سیستم ایمنی می توانند عوارضی از جمله پوکی استخوان و یا آسیب بر خونرسانی مفاصل داشته باشند که ممکن است موجب آسیب مفصل شود که درموارد شدید نیاز به تعویض مفصل می شود.بایستی توجه کرد پزشک معالج بر اساس منافع داروها نسبت به مضرات دارو برای شما دارو تجویز می نماید و ضروری است هرگونه تشخیص در مورد ادامه درمان با نظر پزشک معالج باشد.

دیدگاه و نظــرات