برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

سلام و خسته نباشید زنی هستم 64 ساله دست مفاصل انشگتان دست راست دچار التهاب و درد شدید می باشد مبتلا به آرتریت روماتئید تشخیص داده شدم ولی نتایج آزمایش خون منف

سلام و خسته نباشید زنی هستم 64 ساله دست مفاصل انشگتان دست راست دچار التهاب و درد شدید می باشد مبتلا به آرتریت روماتئید تشخیص داده شدم ولی نتایج آزمایش خون منف

سلام و خسته نباشید زنی هستم ۶۴ ساله دست مفاصل انشگتان دست راست دچار التهاب و درد شدید می باشد مبتلا به آرتریت روماتئید تشخیص داده شدم ولی نتایج آزمایش خون منفی بوده و درگیری به صورت قرینه نمیباشد در دوره اول درمان کاملا بهبود یافتم پس از قطع دو ماهه داروها علائم با شدت بیشتری برگشتند در حال حاضر از انجام امور روزانه عاجز شدم ایا جراحی می تواند در کنار درمان دارویی به من کمک کند ؟ در مان دارویی تا ابد ادامه خواهد یافت؟
با سلام تشخیص بیماری روماتوئید بر مبنای ابتلای مفصل در کنار یافته های آزمایشگاهی است جراحی در درمان بیماری نقش موثری نداشته برای همین توصیه به پیگیری درمان با نظر روماتولوژیست می شود.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

آرتریت روماتوئید دارم،چند سوال دارم که در شرح سوال نوشته ام لطفا راهنمایی کنید.احمد سلیم زاده۱۳۹۳/۰۱/۰۹

با سلام با توجه به شرحی که داده اید و پلی آرتریت مقاوم به درمان ، بیماری آرتریت روماتوئید معمولا چنانچه به داروهای استاندارد جواب ندهید داروهای بیولوژیک پاسخ مناسبی می دهند و با تجربه ما بعد از کنترل کامل بیماری با این داروها تا ۶ ماه تا ۱ سال می توانن با داروهای معمول بیماری را کنترل کرد. جهت اطلاعات بیشتر به کتاب آرتریت روماتوئید و بیماران مراجعه کنید.

سوالاتی در زمینه بیماری روماتوئید آرتریت دارم. لطف کنید به شرح سوال مراجعه نمایید و پاسخ دهید.غلامحسین علیشیری۱۳۹۲/۰۸/۲۷

با سلام و عرض تسلیت طی بررسی های گسترده صورت گرفته امروزه اعتقاد دانشمندان بر این است که در مواجه با بیمار مبتلا به آرتریت روماتوئید خصوصا در مراحل اولیه بایستی با چند دارو درمان را شروع نمود و طی زمان کوتاه مثلا ۶ ماه بیماری را کنترل نمود. در مواردی که بیماری در مراحل اولیه کنترل و خاموش شود در بلند مدت عوارض بیماری کمتر بوده و عاقبت بیماری بهتر است. در خصوص سوال دوم این بیماری ماهیت مزمن داشته و بیش از ۸۰ درصد موارد بیماران تا آخر عمر تحت درمان با دارو ( شاید فقط یک دارو) باشند در تجربیات دارو امکان خاموشی بیماری در ۱۰ الی ۲۰ درصد موارد اتفاق می افتد. سولفاسالازین از داروهایی است که کاربرد وسیعی در درمان روماتوئید دارد و در موارد خفیف بیماری بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد

درد دست و پاها به صورت مکرر و شدید و سیار در نقاط مختلفاحمد سلیم زاده۱۳۹۵/۰۱/۱۶

سلام.علایم ذکر شده با شروع بیماری های روماتیسمی،و یا مقلدین روماتیسم مطابقت دارد،و به هیچ وجه منفی بودن ازمایش موجب نفی روماتیسم نیست.مراجعه به پزشک روماتولوژیست ضروری است.شما می توانید به یکی از پزشکان سایت که در صفحه پزشکان اطلاعات آن موجود است مراجعه نمایید.

دیدگاه و نظــرات