برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

عوارض دارو های روماتیسم بر روی معده

عوارض دارو های روماتیسم بر روی معده

باسلام من ۴۴ سالمه مدت ۳سال است که دچاربیماری روماتیسم هستم وداروهایی که مرتب مصرف کردم پردنیزلون ۵وهیدروکسی کلروکین ۲۰۰بوده که روزی یکی ازهرکدوم مصرف میکنم مشکل دردمفاصلم کمه ولی تاثیرداروی پردنیزلون روی معدم زیاده وخیلی اذیت میشم ناراحتی گوارشی ورم معده دارم .چطورمیتونم پردنیزلون روبعد۳سال مصرف ترک کنم ؟لطفاراهنمایی کنید .
سلام شما باید حتما تحت نظر پزشکتان آزمایش بدهید و در صورت کنترل بیماری ایشان بتدریج دوز پردنیزولون را کاهش دهند زیرا در صورت کاهش ناگهانی بیماری ممکن است عود کند. می توانید پردنیزولون را وسط غذا میل کنید تا تحمل گوارشی آن راحت تر شود

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

بیماری آرتریت وماتوئید و بهجت و نارحتی چشمی دارم. در مورد داروهایم راهنمایی فرمایید.احمد سلیم زاده۱۳۹۲/۰۶/۱۵

با سلام در رابطه با بیماری تگ مربوطه در زیر همین سوال را مطالعه نمایید. معمولا وجود و همراهی بیماری بهچت و روماتوئید شایع نیست. با توجه به شرح ذکر شده شما مبتلا به نوع شدید این بیماری هستید که تجویز دارو برای شما نیاز به معاینه بالینی دارد توصیه می شود با نظر پزشک معالج خود درمان را ادامه دهید.

حدود سه هفته س احساس گزگز کردن وسوزن سوزن شدن در صورت دارم که حسی که میاد ومیره.سردرد هم دارم که تیر می کشه علت چیستمحسن اخیانی۱۳۹۴/۰۸/۲۸

سلام تورم مفصل دارید یا خیر ؟ البته بهتر است شما MRI از سرتان انجام دهید.و از نظر سینوزیت نیز برسی شوید.

دیسک کمر دارم و اخیرا خشکی صبحگاهی آزارم میدهد.غلامحسین علیشیری۱۳۹۶/۰۱/۲۰

با سلام اینطور به نظر می آید که خشکی صبحگاهی شما ارتباط معناداری با دیسک کمر شما ندارد و بیشتر در زمینه بیماری های روماتیسمی باشد. بهتر است با پزشک روماتولوژیست مشورت نمایید.

دیدگاه و نظــرات