برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید
;

درمان کبد چرب با گیاهان خانواده کلم

درمان کبد چرب با گیاهان خانواده کلم تحقیقی جدید نشان می دهد ترکیبی طبیعی که در سبزیجات خانواده کلم پیدا می شود می تواند بر ضد بیماری کبد چرب عمل کند.

تحقیقی جدید نشان می دهد ترکیبی طبیعی که در سبزیجات خانواده کلم پیدا می شود می تواند بر ضد بیماری کبد چرب عمل کند.

به گزارش «بهپو»، نتایج این مطالعه نشان داد یک ترکیب طبیعی به نام «ایندول»، در بسیاری از سبزیجات وجود دارد که می تواند به درمان کبد چرب کمک کند.

این مطالعه تایید کرد که چگونه بیماری کبد چرب می تواند به وسیله یک ترکیبب طبیعی به نام ایندول که در باکتریوم روده وجود دارد و در گیاهان خانواده کلم مثل کلم برگ، کلم کیل، گل کلم و جوانه های بروکسل هم یافت می شود، کنترل شود. همچنین این موضوع را مورد بررسی قرار داد که چطور این ترکیب طبیعی می تواند به درمانی جدید یا اقدامات پیشگیرانه در بیماری کبد چرب غیر الکلی منجر شود.

کبد چرب عارضه‌ای است که به دلیل شیوه زندگی کم‌تحرک، مصرف غذاهای چرب، شیرین و پرکالری بوجود می‌آید. با توجه به گزارش محققان کلینیک کلیولند آمریکا، وجود چربی در کبد طبیعی است؛ ولی زمانی که این میزان افزایش یابد، یعنی بیش از ۵ تا ۱۰ درصد از وزن کبد شود، عارضه‌ای به نام کبد چرب به وجود می‌آید. دو نوع کبد چرب الکلی و غیر الکلی وجود دارد. کبد چرب الکلی به دلیل مصرف الکل بوجود می‌آید. تجمع بیش از اندازه آهن در بدن و چاقی، احتمال ابتلا به کبدچرب الکلی را افزایش می‌دهد.

هنوز دلیل قطعی ابتلا به کبد چرب غیر الکلی مشخص نیست؛ ولی محققان احتمال می‌دهند سن، اضافه وزن، دیابت و کلسترول بالا، مهمترین عوامل خطر این عارضه باشند. علل دیگر کبد چرب غیر الکلی استفاده از داروهای مختلف، هپاتیت، بیماری‌های خود ایمنی یا بیماری‌های کبد ارثی، کاهش سریع وزن  و سوء تغذیه هستند.

به گزارش «بهپو» و به نقل از «ساینس دیلی»، این عارضه در مراحل اولیه هیچ علامت خاصی ندارد و با گذشت زمان و پیشرفت بیماری علایمی مانند احساس خستگی، کاهش وزن و اشتها، زرد شدن پوست، ضعف، حالت تهوع، سردرگمی و اختلال حافظه در بیمار دیده می‌شود. بزرگ شدن کبد، احساس درد در مرکز و قسمت فوقانی راست شکم و تیره شدن پوست گردن و زیر بغل یا مشاهده لکه‌های تیره، برخی از علایم دیگر کبد چرب هستند./

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

دیدگاه و نظــرات