برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

آیا با عمل جراحی زانوی تغییر شکل پیدا کرده به حالت عادی بازمی گردد؟ آِیا قرمز شدن پوست در زیر نور آفتاب و یا مشکلات پوستی با بیماری روماتیسم در ارتباط است؟

آیا با عمل جراحی زانوی تغییر شکل پیدا کرده به حالت عادی بازمی گردد؟ آِیا قرمز شدن پوست در زیر نور آفتاب و یا مشکلات پوستی با بیماری روماتیسم در ارتباط است؟

با سلام. من ۹ ماهه آ رتریت روماتویید زانو دارم چون دیر تشخیص داده شده محدودیت حرکتی دارم و زانو هام دفرمه شده است. آیا جراحی وجود داره که دفرمه شدن زانو رو برطرف کنه؟و این که من پوستم به آ فتاب حساس شده شدیدا قرمز میشه. ربطی به بیماریم داره؟آرتریت روماتویید رو پوست هم اثر بدی داره؟واین که داروی اسپرونولاکتون با کورتن تداخل داره؟
با سلام.برای دفورمه شدن شدید زانو طوری که مانع فعالیت های روزانه شود عمل جراحی توصیه می شود. حساس شدن پوست و التهاب ربطی به بیماری آرتریت روماتوئید ندارد و می تواند عارضه مصرف بلند مدت دارو های کوتیکواستروئید ها (کورتون) باشد.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

آرتریت روماتوئید دارم. وضعیت بیماریم بد شدهاحمد سلیم زاده۱۳۹۲/۰۴/۰۷

با سلام تشخیص فعالیت بیماری بر اساس یافته های بالینی و آزمایشگاهی توسط روماتولوژیست صورت می گیرد با توجه به تشخیص پزشک مبنی بر اینکه درد ها ناشی از فعالیت بیماری است یا اینکه علل دیگری جز بیماری دارند برنامه درمانی تنظیم می شود لذاتصمیم گیری در خصوص میزان داروها با یستی با نظر پزشک معالج صورت گیرد

آیا پدرم روماتیسم حاد دارد یا میشود درمانش کرد؟احمد سلیم زاده۱۳۹۵/۰۷/۲۳

سلام .نشانه های ذکر شده می تواند در بعضی از بیماری ها از جمله بیماری های روماتیسمی دیده شود که تعیین نوع ان با معاینه توسط متخصص روماتولوژی و انجام بررسی لازم است.بعد از ان می توان نسبت به درمان قضاوت کرد.

مادرم آرتریت روماتوئید دارد در مورد این بیماری اطلاعات جامع تر می خواهم!غلامحسین علیشیری۱۳۹۳/۰۵/۰۳

با سلام آرتریت روماتوئید بیماری با طیف وسیع تظاهرات می باشد . بر روی تگ آرتریت روماتوئید پایین همین پاسخ کلیک کنید مقالات متعددی در سایت برای شما قرار داده ایم. همچنین مطالعه کتاب آرتریت روماتوئید و بیماران نیز کمک موثری به شما می کند.

مادرم لوپوس دارد آیا ای بیماری ارثی است؟احمد سلیم زاده۱۳۹۲/۰۱/۲۶

با سلام مادر شما مبتلا به لوپوس و احتمال قوی سندرم آنتی فسفولیپید ثانویه به این بیماری می باشند. بایستی توجه نمود بیماری لوپوس یک بیماری با علل ایجادی متعدد از جمله عوامل محیطی و ژنتیک و ... می باشد. ضریب نفوذ عامل ژن در این بیماری بالا نیست. در بستگن درجه یک چنانچه علامتی وجود نداشته باشد نیازی به بررسی از نظر این بیماری نمی باشد

دیدگاه و نظــرات