برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

31 ساله و بدنساز هستم.وقتی تمرین میکنم آرنجهای دستم درد میگیره و تیر میکشه صدا هم میده. لطفا راهنمایی .

31 ساله و بدنساز هستم.وقتی تمرین میکنم آرنجهای دستم درد میگیره و تیر میکشه صدا هم میده. لطفا راهنمایی .

با سلام.پسرم ۳۱ ساله بدنسازم.وقتی تمرین میکنم آرنجهای دستم درد میگیره و تیر میکشه صدا هم میده.تری پلفکس - روغن ماهی و‌کلسیوم هم خوردم جواب نداده لطفا راهنمایی .
سلام شما با دارو بهبودی پیدا نمی کنید. قبل از تمرین ورزشهای کششی انجام و استخر شنا و ماساژ هفته‌ای یک تا دو بار به شما کمک می‌کند ویتامین دی هر ماه یکبار، ویتامین E یکروز در میان و کپسول فارماتون یا Welman ترجیحا فرم اسپرت آن تا حدی کمک کننده است.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

ارتریت روماتوییدمسعود مهدوی۱۳۹۷/۰۵/۲۳

سلام برای معاینه مراجعه کنیداطلاعات بیشتری در رابطه با علائم و نشانه های بیماری شما لازم است

خشکی مفاصل انگشتان دست.غلامحسین علیشیری۱۳۹۵/۰۵/۰۶

با سلام.کشیدگی مفصل که صدا در آن ایجاد می کند یا به تعبیری قولنج مفصل یک عادت غیر معمول است که می تواند در بلند مدت ایجاد آسیب در مفصل نماید. مشکل ذکر شده که عبارت است از خشکی مفصل هیچ ارتباط معناداری با قولنج شکستن مفصل ندارد. در صورت ادامه مشکلات مانند خشکی مفصل و ورم مفصل ضروری است با پزشک فوق تخصص روماتولوژی مشورت نمایید.

رماتیسمغلامحسین علیشیری۱۳۹۷/۰۴/۲۸

سلام متاسفانه علت اکثر بیماری های روماتیسمی مشخص نیست و بعضا حتی سن و جنس هم در ابتلا به آن تاثیری ندارد. توصیه میکنم با تقویت روحیه درمان ها را تحت نظر پزشک خود ادامه دهید.

دچار شلی مفاصل بخصوص انگشتان دست بودم که همراه با درد کمی می باشد آیا راه درمانی دارد.احمد سلیم زاده۱۳۹۵/۰۶/۳۱

سلام.شلی مفصل علل مختلف و شدت متفاوتی دارد. تعداد مفاصل درگیر عامل دیگر تعیین نوع ان است. به شرطی که غیر از این بیماری، مشکل دیگری نباش ، أساس درمان بر پایه إصلاح روش زندگی و ورزش های تخصصی زیر نظر متخصص است.

دیدگاه و نظــرات