برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

چند سال است که دهانم آفت میزند.چندین دکتر هم رفته ام ولی خوب نشده ام. علت چیست؟

چند سال است که دهانم آفت میزند.چندین دکتر هم رفته ام ولی خوب نشده ام. علت چیست؟

با سلام من چند سال است که دهانم آفت میزند . چندین دکتر هم رفته ام ولی خوب نشده ام. احتمالا بافت دهانم ضعیف است چون بعضی اوقات که مسواک نمیزنم یا بر اثر غذای یا نوشیدنی داغ دهانم بسوزد، آفت میزنم . لطفا راهنمایی بفرمایید درمان قطعی آن چیست و باید پیش چه دکتری بروم؟ با تشکر فراوان
با سلام آفت واقعی دهان که به صورت ضایعات سفید رنگ دردناک در داخل دهان می باشد می تواند دارای علل زیادی از جمله سوء تغذیه، بیماری های پوستی و در صورت همراه بودن با ضایعات پوستی و یا درگیری چشمی ناشی از بیماری های مختلف روماتیسمی باشد. توصیه به مشورت با پزشک روماتولوژی می شود.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

آفت بین دو دندانمسعود مهدوی۱۳۹۶/۰۷/۰۹

سلام.آفت دهان دائمی نیست.با توجه به ادامه ضایعه در دهان توصیه میشود به متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه و در صورت امکان بیوپسی ( نمونه برداری ) انجام شود.

آیا جوش تناسلی شبیه به آفت که فقط یکبار اتفاق افتاده است، نشاته بهجت است؟محسن اخیانی۱۳۹۴/۰۸/۱۲

سلام درد مچ شما غیر اختصاصی است و فعلا نمی توان آن را به بیماری خاصی مرتبط دانست. آفت دهانی و تناسلی شما باید توسط روماتولوژیست و یا متخصص پوست آشنا به بهجت رویت شود و در صورت تایید آفت در این دو محل تشخیص داده شود. لازم به ذکر است که بیماری های دیگری نیز می توانند ضایعات پوستی و دهانی ایجاد کنند.

دخترم هر از گاهی در دهانش آفت میزند نگران شدم که بیماری بهجت داشته باشد!احمد سلیم زاده۱۳۹۳/۰۵/۱۷

با سلام وجود آفت می تواند دارای علل بسیار زیادی مانند کمبود ویتامین ها و یا بیماری های روماتیسمی در درصد قابل توجهی از موارد بدون علت باشد. با توجه به وجود آفت های محدود توصیه به مصرف مولتی ویتامین ها و فولیک اسید می شود. نیاز به اقدام بیشتری نیست.

تب مارشال چگونه درمان می شود؟محمد زنوزی راد۱۳۹۶/۰۷/۰۵

سندرم مارشال که نام علمیش PFAPA است، یک بیماری با نشانه های مشخص، نادر و بدون علت شناخته شده بوده که معمولا از کودکی شروع میشود. نامش بر اساس علایم بالینی اش تدوین شده است: حملات دوره ای تب بهمراه آدنوپاتی (تورم غدد لنفاوی) و آفت دهانی.  تشخیصش براساس رد سایر بیماریهای مشابه خصوصا تونسیلیت استرپتوکوکی ( چرک لوزه) و تب مدیترانه ای(FMF)  است. تشخیص توسط پزشک متخصص و براساس معاینه و آزمایش مرتبط است که در مورد اول تستASO و درمورد دوم تست مولکولی MEFV و البته پیگیری بالینی کمک کننده است. پردنیزولون در ابتدای حملات مثل آب روی آتش است و توصیه میشود. به مرور زمان و با بزرگتر شدن کودک،  تعداد حملات بیماری معمولا کمتر میشود.

دیدگاه و نظــرات